2777
2789

سلام دوستان گلم

این ساب رو همین امروز گذاشتن توی کانال👍

توضیحاتش رو میذارم

اگه میخواین درباره ی ساب بیشتر بدونید، تاپیک اولم درباره ی ساب ثروت هست مطالعه کنید لطفا😊

چون از ساب ثروت نتیجه گرفتم

مطمئن هستم اینم جواب میده😊👍

این اکانت حذف شده است

سابلیمینال قدرتمند جذب عشق

🌺به کار گیری 10 مدل عبارات تاکیدی

🌺2000 لایه تاکیدات

ویژگی های این سابلیمینال 👇

🌺جذب احترام و عشق فراوان، جذاب شدن، عاشق کردن هر کسی‌ که دوستش دارید، ایجاد روابط گرم و صمیمانه با تمام افراد زندگی،جذب بهترین و ایده آل ترین همسر (همچنین جذب جفت روحی خود)😁

خیلی سریع به آهنربای جذب عشق و محبت تبدیل میشوید

خیلی سریع عشق از دست رفته را برمیگردانید

روابط سرد بین زن و شوهر خیلی سریع تبدیل به روابط گرم و عالی میشه

خیلی سریع فرد یا افراد دلخواه تان رو جذب کنید و یا بازگردانید

دوستان عزیزم شما نتایج دلخواه و مورد نظر تون رو از این سابلیمینال دریافت خواهید کرد (پس اگر مجرد هستید به جذب همسر تمرکز داشته باشید، اگر ازدواج کرده اید به بهبود روابط با همسر تون تمرکز کنید)

حداقل 20 دقیقه تا 90 دقیقه در طول روز به این سابلیمینال گوش بدید (میتونید پیوسته و یا در زمان های مجزا به این سابلیمینال گوش بدید)

🌺در طول روز هم حتما 8 تا 12 لیوان اب باید بنوشید

فقط و فقط جهت اعلام نتیجه به آیدی زیر پیام بدید 👇👇

@Subliminalsazan300

@Subliminalsazan

این اکانت حذف شده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا  خدا هست جذب چیه دیگه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خب کجاست ک گوش کنیم؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
والا  خدا هست جذب چیه دیگه

اگه با مبحث جذب آشنا باشید کاملا لطف خداوند رو تایید میکنه، حتی استاد شریفی توی مباحث مطرح شده، کلی از قرآن مثال میارند عزیزم😊🌺🌺🌺

این اکانت حذف شده است
گذاشتم گلم، توی کانالش هست  ۳ دقیقه آهنگ، که پیام های پنهان داره

اونایی ک تل ندارن چیکار کنن؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اگه با مبحث جذب آشنا باشید کاملا لطف خداوند رو تایید میکنه، حتی استاد شریفی توی مباحث مطرح شده، کلی ...

عزیزم ممنون از برخورد عالیتون ولی اینا برای ادعای خودشون از قرآن میگن که توجیه کنن😘

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
معلوم نی چیه اصن الکی پلکیه

تاپیک اولم رو درباره ی ساب ثروت بخون، من گفتم سنگ مفت گنجشک هم مفت، امتحان میکنم نتیجه داد😊👍

رایگانه گوش کن، اگه نتیجه نگرفتی بعد بگو گلم

این اکانت حذف شده است