اخه واسه همه چی انتضار ...واسه .........باید منتضر باشی واسه ...... تنهای باید منتظر باشی باشه اونارو قبول حالا بازم انتظار واسه چی یه فرشته کوچولوی ناز که به همه۳تا ۳تا میدی واسه من نه باشه اونم چشم اگه نمی دی مراقب اونای که دارم باش آمین😭😭😭😢ان شا الله روزی برسه که عکس بی بی چک مثبتم و بزارم این جا ببینم کی لایکم نمی کنه😉 واسم دعا کنیدشاید روزی نوبت ویزیت ما از دکتر بالای برسه و ما رو اسکن کنه وبگه .شما باردارید تبریک میگم. خدا به همه منتظر ها جواب بده 😌
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
منو همسرم باهم رفته بودیم خربد تو یه مکز خرید بزرگ یه جفت پاپوش سفید دیدیم اون شد الهام ما برا بچه دارشدن الان ۹ماه تواقدامم هر روز که میرم از کمد چیزی بردارم یاد اون روز می فتم