2777
2789

دوستان وقتی تو یه رابطه ای هستید بینتون بحث جدی شده باشه طرفتون دلش نخاد بره بعد تو بگی خاستار جداییم بگه خودت مختاری نشونه چیه؟اینجور ادما بازم برمیگردن؟تا حالا عشقتون بعد ی مدت برگشته قبول کردین؟نتیجش چ بوده؟

کتف ک در میره عادت کرده میشه . اولین بار با ی ضربه شدید در رفته ولی دفعه های بعدی الکی الکی در میره چون عادت کرده شده . کسی ک ی بار رفت بازم‌ میره و اتفاقا دفعه دوم راحت ترم میره . ب حرمت چیزی ک با خودش برده نباید اجازه بدیم حتی فکر برگشتن ب ذهنش برسه

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

من که تا حالا نشده سراغی از عشقم بگیرم همیشه اون پیگیر منه 

فکر میکنه اخلاقم اینجوریه که هیچ وقت پیش قدم نمیشم

وقتی کات باشیم خودش میاد منو کشی

چون میدونه من هیچوقت منت نمیکشم

قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ‌... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد کرده بودیم هم خانوادها هم خودمون کلی مشکل دلشتیم داشتیم جدا می‌شدیم. هروز تو دادگاهو مشاوره و اینا بوریم.... با اینکه همو دوست داشتیم... همسرم طلاق نداد و جلو خونوادها مون وایسادیم رفتیم سر زندگی خودمون... من اونموقه 16سالم بود و همسرم 18 الان یه ساله داریم زندگی میکنیم تنها حصرتم اینه ک نتونسیم عروسی بگیریم خانواده ها پشتمون نیستن... همه چیو باهم ساختیم مادر شوهرم یه بار نیومده خونمون... همسرم با 19سال سن بفکر اجاره خونس.... 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
وای عزیزم چقد سنت کمه

اما از زندگی مون  راضیم😂😂

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)