2777
2789

چندماهه ک با ی پسری دوستم خیلی دوسم داشت خیلی مهربون بود ولی یکم بددهن بود

مثلا میگفت ک‌صخل یا میگف ک‌صشر نگو من خیلی اذیت میشدم اما خودش میگف ک شوخی میکنه و جدی نیس...گفتم حتی اگه شوخی هم باشه من بدم میاد بعد گف حتی اگه زنمم بشی من بهت اینارومیگم....بعد باهم بحث کردیمو دوتامون تو واتساپ آف شدیم‌‌‌....بعد بهم پیام داد جوابشو ندادم چون خیلی ازش ناراحت بودم همونموقع دوستمم پیام داد جواب دوستمودادم...

امروزصبح اومده میگه برو جواب راضیه جونتو بده(راضیه دوستمه) و دیگه شمارتو رو گوشیم نبینم...اصلا نمیدونم ازکجا فهمیده...میگه باید جواب منومیدادی الانم گف دیگه بهم پیام نده و اینا...

خیلی گریه کردم خیلی حالم بده خواهرش خیلی با اطمینان حرف میزد میگف اصلا امکان نداره ک ولت کنه توفقط بهش چیزی نگو التماسش نکن خودش بهت پیام میده😞

توروخدا بگین من چیکارکنم بنظرتون برمیگرده یانه من دارم میمیرم جون ندارم بخدا

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ساده ای

چرا اخه

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
بر ميگرده💛🌈

توروخدا برام دعاکن برام صلوات بفرس😭😭

چن روز شده

چی چندروز شده؟

اگه به این دلیل کوچک میخواد ولت کنه بره بذار بره

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
اگه به این دلیل کوچک میخواد ولت کنه بره بذار بره

منم بهش همینوگفتم

راضیه کیه؟ نکنه با راضیه هم در ارتباطه که فهمیده؟!!

پیج دوستمو تو اینستا داره