2777
2789
عنوان

وابستگی شدید کودک به پتوش🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 55 پست

من ۲۰سال پتوی نوزادیمو با خودم همه جا میبردم 

گم شد افسرده شدم 

داغونا داغون

کلا به پتو خیلی وابسته ام الانم غصه ام شده برای زایمانم چجوری ببرمش بیمارستان

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پتو رو قایم کن .. بعد ازس بپرس پتو کجاس؟ اگه پیدا نکنی دعوات میکنم دیگه سراقشو نمیگیره 

واااای نه این چه کاریه، بچه مضطرب میشه، آخه با بچه یکساله این کار کنه ، مادره هاااا، دور از جون نمیخواد که شکنجه کنه بچه رو

واااای نه این چه کاریه، بچه مضطرب میشه، آخه با بچه یکساله این کار کنه ، مادره هاااا، دور از جون نمیخ ...

من بچه بودم مادرم اینجوری شیشه شیرمو ازم گرف 😂😂البته من بزرگ تر بودم😅

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

پسر منم کاملا همین بود هر جا ميگفتم همراهم بود. با گوشه پتوش فقط بازی میکرد الان س سالشه و هنوزم شدید وابسته ولی خیلی بهتر شده.... تا حدی بود ک جنگل ميرفتم باید پتوش میبردم

تا وقتی کودک هستند اشکالی نداره،حتی ممکنه به شما بگه هر شب یک قصه تکراری رو برام بگو،توی همه مهمونی ها فقط یه دست لباس رو بخواد بپوشه،وقتی که تا بزرگسالی این رفتار ادامه پیدا کنه ممکنه تبدیل به وسواس بشه و خطرناکه

اما الان که هنوز بچه ست،دلیل این کارش اینه که بهش ارامش میده،احساسش رو تایید کنید و سرزنشش نکنین،بالاخره روزی میرسه که این پتو از هم پاره میشه و اون موقع ممکنه پسر شما هنوز بهش وابسته باشه ،اون لحظه باید دلداریش بدین و بگین که ناراحتیش رو درک میکنین و بعد سعی کنین با اسباب بازیهاش سرش رو گرم کنین،اگر گریه و زاریش ادامه پیدا کرد شما کنار برید و بذارید تا خودش ارام بشه،بچه ها برای اینکه آروم بشن باید احساسشون رو بروز بدن پس بذارین گریه کنه و جیغ بزنه،یک روز بعد کلا ماجرا رو فراموش میکنه

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@
من بچه بودم مادرم اینجوری شیشه شیرمو ازم گرف 😂😂البته من بزرگ تر بودم😅

من هنوز حسرت شیشه شیرمو میخورم خیلی خیلی دوسش داشتم 4 سالم بود نمیدونم چه بلایی سرش اومد یهویی گم شد تا حالا هم پیدا نشده هیشکی هم مسئولیتشو بر عهده نگرفته

حالا هر کی هست حلالش نمیکنم 🥺🥺🥺

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عشقم چه اهمیتی داره، زشتی پتومهمه یا آرامش پسر قشنگت 

اخه اینا دوتان با فاصله سنی یک سال میترسم اون یکی بزرگتر بشه ادای این بزرگ رو دربیاره حالا من از کجا همین طرح بافتنی رو پیدا کنم براش

احتمال زیاد میخواین مهاجرت کنیم میترسم بزرگتر بشه بیشتر میفهمه ولی واقعا نمیتونم بار اضافی ببرم

میگم یک عروسک خرسی جاش بگیرم نرم‌و رنگی هی بدم بغلش شاید بیخیال پتو بشه 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
الان خوبی ؟ 😅😅😅😅

🤣🤣🤣🤣اره

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
من هنوز حسرت شیشه شیرمو میخورم خیلی خیلی دوسش داشتم 4 سالم بود نمیدونم چه بلایی سرش اومد یهویی گم شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اخی کاریش نداشته باش بزار کیف کنه بعضی بچه ها اینطوری هستن با پارچه یا پتو میخوابن من خیلییییی دیدم ...

دقیقا پسر منم پتوش رو میندازم توی لباسشویی میره میشینه جلوش اینقدر نگاهش میکنه تا در بیارمش خشک نشده برمیداره فرار میکنه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
من هنوز حسرت شیشه شیرمو میخورم خیلی خیلی دوسش داشتم 4 سالم بود نمیدونم چه بلایی سرش اومد یهویی گم شد ...

😅😅😅😅😅 

بعضی وقتا مادرها یه حساسیت های بی خود پیدا میکنن نسبت به بچه ، حالا چه شیشه شیر چه پستونک و اسباب بازی و ...، بچه بزرگ میشه خودش خود به خود کنار میزارتش، اتفاقا کار قشنگ اینه که بجای نابود کردن اون وسیله اونو براش نگه داریم