2777
2789
عنوان

وابستگی شدید کودک به پتوش🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 55 پست

بنظرم اشکال نداره بذار راحت باشه

ولی تو اقوام یکی اینجوری بود .جلو چشماش پتوشو انداختن تو چاه جوری وانمود کردن ک از دستشون افتاده و نمیتونن درش بیارن

اونم بیخیال پتوش شد

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیازی نیست ازش بگیری از نظر روانشناسی این وابستگی خوبه من خیلی دوست داشتم پسرم به عروسک یا پتوش وابسته بشه و موقع خواب همراهش بخواد ولی اینطور نشد.

بزرگتر که بشه خودش برطرف میشه 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

اخی کاریش نداشته باش بزار کیف کنه

بعضی بچه ها اینطوری هستن با پارچه یا پتو میخوابن من خیلییییی دیدم

پسر عموم ابنطوری بود زن عموم تقریبا کل تهرانو گشت که یه پتو دیگه مثل همون پیدا کنه چون اون دیگه خیلی کهنه و کثیف شده بود حتی پسر عموم نمیزاشت بشورنش.

یکی به پستونک عادت داره یکی انگشت میخوره یکی هم پتو.هیج ایرادی نداره.

راستی پتوشو هم یادگاری براش نگه دار 

پتو رو قایم کن .. بعد ازس بپرس پتو کجاس؟ اگه پیدا نکنی دعوات میکنم دیگه سراقشو نمیگیره 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
ناز بالشت چیه😲

ازین بالشت کوچولوها که بغل میکنی،اون که نباشه زندگیم به فناست،تازه خیلی هم زشته طفلکی😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

پسر خالم سه سالشه تا یه سالگی پتوش میگرفت تو مشتش بعد ناخن میخورد بعدم خالم اومد جای پتو بهش عروسکای خیلی نرم مخملی داد اونو میگرفت دستش ناخن میخورد کمکم به عروسک فشار اومد پاره شد الیافش هرکدوم یه جاریختن بعد خالم این پشم شیشه هارو کرده تو نایلون تو کیفش هرجا میره میبره به یه سرسوزنم راصیه هرموقع گریش میگیره با یکم الیاف راصی میشه خالم خیلی راصیه چون قبلنا خیلی گریه میکرد الان یکم الیاف میگیره دستش ناخن میخوره صداشم درنمیا

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

دختر منم کوچیک بود همینطور بود یه بار شسته بودم پتوشو یه پتو دیگه که اونم برا خودش بود انداختم روش خوابش نمیبرد، خیلی دوستش داشت، نگران نباشید بزرگتر بشه خوب میشه سعی نکنید ازش بگیرید یا براش جایگزین بزارید چون با اون آرامش میگیره خودش به مرور خوب میشه