2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشونو نمیشناسم 

ولی خرید اینترنتی زیااااد انجام میدم

همیشه هم راضی بودم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
اسم کانالش پوشاک ریحانه هست.نمیشناسین؟

نه عزیزم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
یه کانال داره توی واتساپ فقط خودش میتونه صحبت کنه

زیاد اعتماد نکن 

من تازگیا از ی پیج خزید کردم رضایت مشتریاش اونقدر زیاد نبود گفتم شاید سرش شلوغه نمیزاره بعد ک فرستاد اصلا اون چیزی ک سفارش داده بودم نبود هرچیم‌ گفتم بابا اشتباه فرستادین جواب ندادن ولی خداروشکر بقیه خرید اینترنتیام خوب بوده چون رضایت پیجشون خیلی بالا بود

خدا بزرگه㋛✿
زیاد اعتماد نکن  من تازگیا از ی پیج خزید کردم رضایت مشتریاش اونقدر زیاد نبود گفتم شاید سرش شلو ...

یه خانوم عکس خریداشو گذاشت اینجا خیلیا خوششون اومد و ازش آدرس خواستن،اونم یه لینک گذاشت گفت بزنید رو این عضو گروه واتساپش بشین..

هر روز مدیر گروه عکس لباسایی که موجوده و اسکرین رضایت مشتریا و پرداخت پول و بسته بندی و ارسال محصولات رو میذاره که ببینیم،ولی هنوز نمیدونم اعتماد کنم یا نه