2777
2789
عنوان

چرا تخمکم ازاد نمیشه مردم از استرس

142 بازدید | 18 پست

من روز ۱۲پری رفتم سنو گفت تخمک داری سایزش ۱۹ برو امپول بزن ازاد بشه از اونجای که من وحشتناک از امپول میترسم. اصلا اسمش میاد تن و بدنم میلرزه. نرفتم بزنم حالا دارم همینجور کیت تخمک گذاری میزنم  روز ۱۳یک خط بود روز ۱۴که امروز بازم یک خط 

من همیشه روزای تخمک گذاری درد دارم الان هیچی فکر کنم این چند ماه از بس بهش فکر کردم اینجوری ریخته بهم 

البته پریودیم این ماه تا روز ۱۰ لک بینی کمی داشتم مال اینه یعنی 

دیونه شدم از فکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دیروز کیت تخمک گذاریم دوتا خط پررنگ افتاد دیشب خیلی تخمدان هام درد میکرد بنظرتون ازاد شدن

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔
اره خوش به حالت برام دعا کن

ببین عجله نکن بازم کیت بزن من دیروز شانزدهم پریودیم بود ک کیت مثبت شد

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔