2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای هفده هجده بالغه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

پانزده تا بیست و یک نرمالشه حالا بعضی ها با پایینتر یا بالاتر هم باردار شدن 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
بهترین زمان برای اقدام کیه ...؟!!

از وقتی ک پاک شدی بهتره یک درمیون شب اقدام کنی ولی اگ خاستی ازکیت تخمک گذاریم استفاده کن هروخ دورنگ شد اقدامتوحتمن کن گلم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
از وقتی ک پاک شدی بهتره یک درمیون شب اقدام کنی ولی اگ خاستی ازکیت تخمک گذاریم استفاده کن هروخ دورنگ ...

من هفته پیش رفته بودم دکتر ۴ تا فولیکول داشتم ۱۱ و۱۲ ۱۴ ۸ بود گفت کوچیکه باید ۱۸ تا ۲۱ باشه تا باردار شی من بارداری اولم ۱۴ بود اونم با دارو باردار شدم  و متاسفانه نی نیم دنیا اومد نموند 😔😔😔

من هفته پیش رفته بودم دکتر ۴ تا فولیکول داشتم ۱۱ و۱۲ ۱۴ ۸ بود گفت کوچیکه باید ۱۸ تا ۲۱ باشه تا باردا ...

واای چرا نموند عزیزم😢