2777
2789

سلام به همه.امیدوارم حالتون خوب باشه.

بچها من از ۳ هفته میش دچارخارش شدم و بعدازخارش متوجه پوسته پوسته شدنو خشکی و زبری کشاله رانم شدم.تااینجاش ازوازلین و کرم مرطوبواینااستفاده میکردم ولی بعدش ک شدیدترشد رفتم دکتر و بهم گف درماتیت سبوره داری.داروهم داد.الان من مشکلم خارشه.دوروزه دارم داروهارواستفاده میکنم و شاهد بهبود خفیفش هستم‌.خواستم بیاین و اینجا تجربیاتتونو بگین ازین بیماری.

چیکارکنیم بدترنشه؟برای کمتر شدن خارش چه راهی هس؟

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

قندت بالا نیست؟ قارچ نداری؟ یه مدل قارچه که علایمش همینجوریه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خیلی باید خدا رو شکر کنید که صورت شما درگیر نشده .. واقعا این درماتیت سبوره بیماری بدی هست

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دچار این مشکل بودم 

متاسفانه درمان خاصی نداره 

جز آرامش روح و روان 

چون به شدت با استرس اوج میگیره 

این یه پوستیه ک به منبع عصبی داره 

اما پزشک ها شمارو با پماد و اینا سعی میکنن خوب کنن 

ولی نمیشه 

فقط آرامش 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند
قندت بالا نیست؟ قارچ نداری؟ یه مدل قارچه که علایمش همینجوریه

نه

کلا مشکل خاصی ندارم  درونی.قارچ هم نه.کلا این اولین باریه ک اینطوری میشم

من خودم دچار این مشکل بودم  متاسفانه درمان خاصی نداره  جز آرامش روح و روان  چون به ...

بله متاسفانه منم خیلی درموردارتباطش بااسترس خوندم....🥺