2777
2789
عنوان

سقط جنین

147 بازدید | 21 پست

سلام..کسی هست که تجربه  بارداری بعد از سقط در اولین بارداری رو داشته..چه کارهایی انجام دادین برای بارداری بعدی..آیا بارداری بعدیتون خوب بود ؟ 

من در ۱۲ هفته و ۶ روز سقط شد و بعد کورتاژ شدم..الان ۴۰ روز میگذره ..

آبجی تو جستجوی نی نی سایت  موضوع   بارداری بعد سقط بزن

هزاران تاپیک برات میاد بالا بخونشون

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

عجله نکن 

بعد سقط سه ماه استراحت لازمه تا رحم به حالت عادی برگرده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو دادم گفت خوبه ..فقط باید نتیجه رو  ببرم پیش دکتر

علتش چی بود؟😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
الان باردارین یا بدنیا اومده بسلامتی🙃

اون بدنیا اومد عزیزم ۵سالشه ☺️

این بارداری سوممه، آیودی داشتم برای جلوگیری، با وجود اون بازم باردار شدم الانم خیلی شرایطم سخته همش لکه بینی دارم و ترس از سقط 

چون آیودیمم هنوز داخله و نتونستن درش بیارن

عزیزم حتما علت سقط رو پیدا کن بعد اقدام کن اگه ایست قلب بوده احتمالا مشکل انعقادی داری

خودمم نفهمیدم علت چی بود ..فقط ی روز یکم خون دیدم و شب لخته کم..تا رسیدم دکتر متاسفانه رفتم توالت و دیدمش که از دست رفت..