2777
2789

با دیدگاه بقیه چ کنیم ک مسخره میکنن روانشناسی رو

میگم روانی اند کسایی ک روان شناسی خوندند. اطرافیان همینن

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کسی ک ب مشاوره تحصیلی علاقه داره و ب زیست شناسی هم علاقه داره. بهترین گرایش برای ارشد چیه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بازار کار مشاوره چطوره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

با دیدگاه بقیه چ کنیم ک مسخره میکنن روانشناسی رومیگم روانی اند کسایی ک روان شناسی خوندند. اطرافیان ه ...

متاسفانه این دیدگاه تو کشور های جهان سومی وجود داره،فکر میکنن هرکی روانیه باید بره پیش مشاور 

درحالی که همونطوری که جسم ما بیمار میشه،روان ماهم بیمار میشه و باید حواسمون بهش باشه

و حتی گاهی وقتا برای یادگیری و رشد شخصی میتونیم بریم پیش مشاور

مثلا چطوری اضطراب خودمون رو مدیریت کنیم یا وقتی ازدواج کردیم باید چه مهارت هایی بلد باشیم

مثلا ۹۰ درصد نسل قدیم شیوه حل تعارض و حل مسئله با همسر خودشون رو بلد نیستن

درکل اگه آدم هایی منطقی هستن میتونی اینطوری بهشون توضیح بدی 

من دوس دارم ولی بابام‌ و مامانم میگه شغل خوبی نیست و انرژی منفی بقیه جذب تو میشه

واقعا اینجوری هس؟ 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

متاسفانه این دیدگاه تو کشور های جهان سومی وجود داره،فکر میکنن هرکی روانیه باید بره پیش مشاور درحالی ...

ن منطقی نیست اصلا. روش دیگه ای نداره؟

بازار کارش

این دوتا رشته طوریه که باید حداقل تا ارشد بخونی و بعدش هم کلی کارگاه شرکت کنی که درمانگری رو یاد بگیری

پس باید تلاش و حوصله زیادی داشته باشی

وقتی تمام اینکارا رو کردی دیگه میتونی روزمه بدی به کلینک ها

من دوس دارم ولی بابام‌ و مامانم میگه شغل خوبی نیست و انرژی منفی بقیه جذب تو میشهواقعا اینجوری هس؟

خب قطعا کسایی که میان پیشت آدم هایی هستند که به مشکل خوردند و برای کمک اومدن

تو باید ببینی چقدر تاثیر پذیری داری، چقدر مشکل بقیه روت اثر میزاره ،آیا میتونی شغل و زندگی شخصی خودت رو ازهم جدا کنی یا نه

برای رشته روانشناسی راسته که میگن باید ده سال براش بخونی و کنکور ارشد ام بدی؟

۴ سال کارشناسی داره،۲ سال ارشد

برای این رشته‌ها اگه بخوای کار درمان انجام بدی باید تا ارشد بخونی 

بازار کار مشاوره چطوره

این دوتا رشته طوریه که باید حداقل تا ارشد بخونی و بعدش هم کلی کارگاه شرکت کنی که درمانگری رو یاد بگیری

پس باید تلاش و حوصله زیادی داشته باشی

وقتی تمام اینکارا رو کردی دیگه میتونی روزمه بدی به کلینک ها