2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حلقه 3 روزع خوب شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من هفته ی پیش ستنی توی بیمارستان انجام دادم 

عالی بود بچم ۶ ماهشه حتی جیش اوبم گریه نکرد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

حلقه خوبه بستگی داره پسرتون چند وقتشه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عزیزم بعد دوماه ختنه کن فقط من اشتباه کردم دکتر گف بعد دو ماه ۱۱ روزگی ختنه کردم هیچ جوره آروم نمیشد بعدشم که فهمیدم یه مشکلی داره دکتر گف اصن نباید ختنه میشده خدا رحم کرده بهتون 

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...

۳تا۷روز خوب میشه   

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من پسرم ۴۱ روزه بودختنه کردم حلقه خیلی راحت بود دکتر نسخه نوشت برم ازداروخانه بگیرممتصدی داروخانه خانم بودگفت چند سالشه گفتم ۴۱ گفتوای ۴۱ سالشه هنوز ختنه نیس گفتم کی گفت همین آقایی که آوردین دارو براش بگیرین براختنش گفتم چراباباش ختنه این پسر ۴۱ روزه ختنه نیست توداروخانه ازخنده ترکیدن 😂😂😂😂😂😂

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر

در بیشتر سایت های فارسی به صورتی اقرار آمیز از فواید ختنه گفته میشود در حالی که از عوارض آن صحبتی نمیشود. خته دارای عوارض جنسی و روحی و عوارض احتمالی اجتناب ناپذیر ناشی از خطا در عمل جراحی است.در آمریکا که یک کشور پیرفته است و عمل جراحی ختنه توسط پزشکان مجرب و تحت پوشش بیمه انجام میشود 1 در 250 عمل ختنه دارای عوارض شدید است. این آمار برای کودک سالم و بی عیب و نقصی که در معرض چنین ریسکی قرار میگیرد بسیار زیاد است.این عوارض عبارتند از:فیموزیس[phymosis] ( حالتی که پوست کلاهک آلت از روی کلاهک عقب نمیرود ) ، بازشدن زخم، آلت نهفته(hidden penis) ، اشکالات زیبایی به علت پوست اضافه یا کم، احتباس ادراری(urinary retention)، التهاب نوک مجرا (مِآتیت[meatitis])، تنگی مِآ (نوک مجرا [meatal stenosis])، کوردی(انحنای آلت[chordee])، انکلوژن کیست(inclusion cyst)، چسبندگی آلت و باقی ماندن اجزای حلقه است. عوارض جراحی خطیری همچون فیستول مجرا(urethral fistula) ، قطع کلاهک آلت(glans amputation)، و سیاه شدن آلت ( =ازدست دادن کامل آلت تناسلی ) به دنبال ختنه دیده شده‌است. این مقایسه ها بر اساس آمار های موجود هست خودتان مقایسه و قظاوت کنید: ختنه میتواند احتمال ابتلا به عفونت ادراری در **نوزادان زیر شش ماه** تا حد قابل توجهی پایین بیاورد. عفونت ادراری در پسران ختنه نشده 1 در صد است این آمار در دختران بیشتر است و با آزمایش کشت ادرار و آنتیبیوتیک قابل درمان است.اما 10 درصد از نوزادان ختنه شده دچار تنگی مجرای ادرار میشوند. یعنی به ازای جلوگیری از یک عفونت ادراری با روش ختنه 10 پسر دچار تنگی مجرای ادراری شده و اگر تشخیص داده نشود موجب عفونت کلیه در سالهای بعد زندگی کودک خواهد شد.برای جلوگیری از یک عفونت ادراری با روش ختنه باید 100 پسر ختنه شود یعنی 100 پسر در معرض عوارض ختنه قرار بگیرد حال آن که باید قاعداتا علم پزشکی روش های بهتر و موثر تری برای پیشگیری از عفونت ادراری بجز بریدن و دور انداختن بخشی از اندام تناسلی کودکان داشته باشد. پیشگیری از HIV و دیگر بیماری های مقاربتی: ختنه میتواند تا 50 درصد احتمال ابتلا به بیماری HIV را در هر رابطه کاهش دهد. کاندوم 95 درصد پیشگیرانه است. این انتخاب خود فرد است که به دنبال چند شریک جنسی باشد یا نباشد و از س  ک س پرخطر پرهیز کند یا نه. این دلیل قانع کننده ای نیست که در بدن کودک امانتی است در دست والدین به این بهانه دست برده شود. در نهایت خود او میتواند در سن قانونی تصمیم گیرنده باشد.

تحقیق کنین قبل ختنه و دکترها (نمونه کارهاشون) حتماً سرچ کنین حتماً مقایسه بکنین! خیلی مهمه!!

تعریف لازم ندارن!

خیلی شریف و خونسرد و مسلط به کارشون بودن

وقتی رسیدیم دو پرستار بسیار مودب و مهربان ما رو تحویل گرفتن

اونروز ما نفر دوازدهم ختنه بودیم مطب شلوغ بود اما چون سروقت اومده بودیم

نیمساعت بیشتر معطل نشدیم حتما وقت قبلی بگیرین

ختنه فقط ۷ دقیقه شاید کمترم طول کشید اصلا گریه نکرد باورم نمیشد!

کاملا آروووم و خوش به حالش! بود داشت بازی میکرد تلویزیون بودبالا سرش داشت اونو نیگا میکرد

الان با اینکه چند ماهی گذشته

جناب دکتر بلندی عزیز خداحفظتون کنه

خیال ما مادرا با وجود اساتید باتجربه ای مثل شما راحته!