2777
2789

نه ندارم 

شما داری؟

ی سوال 

میشه وقتی کسی رو نبینی ولی ازش خوشت بیاد؟

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ندارم خاک تو سرا وعده هم دیگ نمیدن🤕😂😂😂😅

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
نه ندارم  شما داری؟ ی سوال  میشه وقتی کسی رو نبینی ولی ازش خوشت بیاد؟

اره من و شوهرم ندیدیم همو ولی عاشق طرز فکر هم شدیم و ازدواج کردیم

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑
اره من و شوهرم ندیدیم همو ولی عاشق طرز فکر هم شدیم و ازدواج کردیم

واقعاااا

مرسیییی🤩🤩🤩🤩🤩

عکس هم ندیدین؟

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
اره پشت گوشی بدون ندیدن هم میشه

آخ جون جون😂👍❤

واقعاااا مرسیییی🤩🤩🤩🤩🤩 عکس هم ندیدین؟

اون موقع اونایی ک دنبال چیز دیگ بودن میگفتن عکس بده و قدی و بده و فلان جور بده.بد اگرم میگفت عکس بده اون زمان شاید ی عکس الکی میدادم.یبار با مامانم از دور دیدیمش ک اصلا از ظاهرش خوشم نیومده بود

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑

فک کنم ب خریت من کسی نیابین😐😂

تو چت روم یکی پیام داد از زندگی مینالید میخواست خودکشی کنه و کلا درد ودل میکرد بعد شمارشو داد گفت من کسیو ندارم اگ خواستی پیام بده گاهی باهم دردودل کنیم..عاقا من پی دادم ک نمیتونم باهاش دوست باشم اونم گفت میرم خودکشی میکنم منم خررر😂 عذاب وجدان گرفتم و قبول کردم ک فقط پیام بده..

ی ماه دوست بودیم بعد از ی ماه عکس برام فرستاد و منم عکس براش فرستادم ولی ناجور🤨

(اون زمان گوشی نداشتم و از گوشی بقیه بهش اس میدادم) اونم ی روز گفت برام شارژ بفرست و هی هر روز میگفت باید بفرستی وگرنه عکساتو پخش میکنم و به مامان و بابات زنگ میزنم..حدود ی تومن( تو ۷ سال پیش) ازم گرفت! و رابطه تا دو سال ادامه داشت اما فقط ی ماه اولش با هم بودیم بعدش من شارژ میفرستادم با بقیه زیداش صحبت میکرد😐😐

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم