2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی815 کارش خوبه؟؟؟

2869 بازدید | 17 پست

سلام .کاریی 815چطورع؟

برا خیاطی در حد کار برا خودم میخوام که بشه پایه سردوزم بهش زد

قیمتشو نمیدونم الان چقدره.یکی میگه1500احساس میکنم خیلی کم گذاشته ظاهرشم تمییزه اما چون کم گفته میترسم ایراد داشته باشه

1500خیلی کم گفته نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو بعضی سایتا دیدم 2به بالا زدن

عزیزم ایناااا همه چرخ های استوک هستن اصل هستن اما دست دوم هستن و ایران که واردشون کردن سرویس و تعمیر میشن و فروش میرن و اگر دارید از کسی میخرید میشه استوکی که کسی خریده و الان نیازش نیست داره میفروشه و اگر چرخ مشکلی نداره چرخ بسیار خوب و با قیمت خوبی هست چند سال پیش یکی از انتخاب های من بود و کاملا راجبش تحقیق کرده بودم

عزیزم ایناااا همه چرخ های استوک هستن اصل هستن اما دست دوم هستن و ایران که واردشون کردن سرویس و تعمیر ...

اره میدونم میشه دست دوم ولی خیلی جاها دیدم حتی تو دیوار میگن 2به بالا.متاسفانه از چزخ خیاطی سر در نمیارم زیاد مگه بگم ببریم پیش یه سرویسکار

عزیزم ایناااا همه چرخ های استوک هستن اصل هستن اما دست دوم هستن و ایران که واردشون کردن سرویس و تعمیر ...

باران جان پایه سردوز میخوره؟؟اخه نمیخوام سردوز جدا بخرم چون در حد مانتو و شومیز برا خودم میخوام 

دقیقا ببرش پیش یه سرویسکار با خیال راحت بخرش 

بهش گفتم ببینم قبول میکنه.الان این مقدار تو دستوبالم نیست از یه طرفم میترسم فرصت خوبی باشه بعدا پشیمون بشم

باران جان پایه سردوز میخوره؟؟اخه نمیخوام سردوز جدا بخرم چون در حد مانتو و شومیز برا خودم میخوام  ...

اکثر چرخاااا هفت هشتی که میزنن و اینکه اکثرا پایه هاشون همراهشون هست اما اگرم نداشت پایه اش در بازار موجوده و اونم همون هفت هشتی میزنه یکم مرتب تر ...کلا سردوز که مثل بازاریاااا باشه باید جدا تهیه بشه اما برا دوخت خونگی همون هفت هشتی جوابگوووو هست 

اکثر چرخاااا هفت هشتی که میزنن و اینکه اکثرا پایه هاشون همراهشون هست اما اگرم نداشت پایه اش در بازار ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایت.پایه هاشو داره اما نمیدونم سردوز هم داره یا نه.بازم سپاس دوست عزیز