2777
2789
عنوان

چيكار كنم يكم سنم بره بالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 62 پست
حتما خیلی ریز نقش هستی اخه ۱۲ساله که هنوز به بلوغ نرسیده خیلی بچه هست

اره خيلي ريز و ظريفم😔

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه عکس از صورتت بده ن تیپت

يه عكس دادم فقط صورتم بود

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

جدا کم سن میزنی اینجا ۱۵ساله به نظر میرسی 

اما خیلی هم بد نیست سنت که بالاتر بده کلی بابت این موضوع کیف میکنی

موهاتم خیلی قشنگه 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

اومديم چند روزه جايي

اونوقت حالا بعد چند روز داشتم با دوست مادرم صحبت ميكردم گفتم اره منم توي خوابگاه كه غذا ميپختم

يهو گفت مگه چند سالته؟گفتم ٢٢

گفت من فكر كردم ١٣ ١٤ اي

کار خاصی می کنی، من سنم کمتر نشون میده ولی داره خط میفته رو پوستم

نه هیچی نمی‌زنم  رفته بودم واکسن بزنم هی خانمه می‌گفت عضلاتت رو شل کن با اینکه خیلی معمولی وایستاده بودم پوستم کلا سفته،فک میکرد عضلاتم رو سفت کردم 

بهت میخوره ۱۸ سالت باشه عزیزم خوبه که جوون به نظز بیای یکم چاق شو خیلی تغییر میکنی

اخه قدم خيلي بلند نيس دوست ندارم وزن اضافه كنم هيكلم الان خيلي خوبه☹️

خوشگلی عزیزم 

مرسي عزيزم ولي بگو چيكار كنم بره رو سنم