2777
2789
عنوان

چه خبرتوووووونه؟؟؟؟ همه جا دنبال تفکیک جنسیتی هستین😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 129 پست
چرا باید عمومی باشه...یجا باید باشه مخصوص خانما...گروهای مختلط زیاده برن اونجا

اینجا کلی خواننده خاموشم داره.....

خیلی از خانومای اینجا ممکنه مرد باشن

اصلا درست نیست یه خانوم مسائل خصوصیشو تو مجازی بگه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چند ساعت پیش یه خانمی تاپیک زده بود شوهرم نشکل روانی داره از اول ازدواج اصلا نتونستم رابطه داشته باش ...

وای ی    همینو میخوان   حالا بگید تفکیک جنسیتی   مردای ایرانی مریضن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید عمومی باشه...یجا باید باشه مخصوص خانما...گروهای مختلط زیاده برن اونجا

شما میتونی یه پیشنهاد بدی که چجوری سایتو خصوصی کنیم😕😕

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰
همینو بگو😑

حمام زنانه!!!!!!!!!!!!!! اینجا یه سایت عمومیه،  و اگه کسی اینجا رو با جای دیگه اشتباه نگیره، هیچوقت به یه سایت عمومی نمیگه حموم زنونه 😒😒😒

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
بعضیا اینجورین دیگه....البته هم تو اقایون هم تو خانوما  خوب و بد هست بعضیا خیلی بی انصافن مثل ...

اصن نصف خانمای اینجا جنسیتشون معلوم نی

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
وای ی    همینو میخوان   حالا بگید تفکیک جنسیتی   مردای ایرانی مریضن

همین تفکرا باعث شده همه میگن مردای ایرانی مریضن

چون از بچگی و از مهد کودک و تو اتوبوس و همه جا زنونه مردونه کردن.....اتفاقا بعضی از مردای ایرانی خیلیم آقان🙈🙈🙈🙈

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خوبه مابریم فضای مردون مثبچلا مکانیکی،یامشاوراملاک وسط مردابشینیم ونظربدیم.اینجا حکمااون فضارو داره. ...

چرا انقدر بی منطق اید به هیچ وجه نمیشه سایت رو مخصوص خانوم ها کرد پس خانوما باید رعایت کنن و مسائل خصوصیشونو اینجا نیان بگن

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰

[QUOTE=137842572]پیشنهاد دوستی و مزاحم تو خیابونم هست راهش لغو دوستیه همین[/QU

خوب دوس دارن یه جایی باشن که مردای مزاحم نباشن..

اصلا یه مرد تو سایت بارداری و زایمان چکار داره...چرا هر جا میریم باید مردا مزاحم باشن..

خوبه مابریم فضای مردونه مثلا مکانیکی،یامشاوراملاک وسط مردابشینیم ونظربدیم.اینجا حکمااون فضارو داره.و ...

دوست عزیز یه نگاه به تالار های گفتگو بنداز...  اینجا تالارهای گفتگو با موضوع های متفاوتی داره،  همش که مسائل بارداری نیست که!!! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
خوبه مابریم فضای مردونه مثلا مکانیکی،یامشاوراملاک وسط مردابشینیم ونظربدیم.اینجا حکمااون فضارو داره.و ...

یه نگا به تاپیکا و موضوعات سایت بنداز 

والا خیلی از مباحث دیگم هست ....

والا ما که راحتیم ✌🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
حمام زنانه!!!!!!!!!!!!!! اینجا یه سایت عمومیه،  و اگه کسی اینجا رو با جای دیگه اشتباه نگیره، هی ...

😐😐😐😐دیدی که ادمای عمومی چی گفتن😐

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر