2777
2789
عنوان

خیلی از خدا ناراحتم ...

546 بازدید | 14 پست

امروز به همکارم زنگ زدم میگم ازت خبری نیست خوبی میگه آرهذحامله ام بهت نگفتم چون گفتم ناراحت میشی غصه میخوری 

اینقدر الان دارم حرص میخورم که نگو مگه آخه من حسودم چرا خدا با من این کارو میکنه خدایا چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باهاشون درد دل می کنی در مورد بچه دار نشدن؟

یاد گرفتم تو زندگی هیچ وقت از مشکلات و حسای درونیم به اطرافیانم چیزی نگم چون متاسفانه اکثر مواقع ثابت می کنن جنبه ندارن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

غصه نخور خدا بزرگه حتما به صلاحته مثلا ۲.۳ ماه دیگه باردار بشی ایشالله

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
کاش دغدغه های منم در این حد بودن

مگه دغدغهات چیه؟

البته فضولی نباشعا

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
مگه باهاشون درد دل می کنی در مورد بچه دار نشدن؟ یاد گرفتم تو زندگی هیچ وقت از مشکلات و حسای درونیم ...

ن اصلا ولی خب وقتی ۸ ساله ازدواج کردم ی ۵ ماهه سقط کردم معلومه دیگه چه مرگمه 😭😭

مگه باهاشون درد دل می کنی در مورد بچه دار نشدن؟ یاد گرفتم تو زندگی هیچ وقت از مشکلات و حسای درونیم ...

واقعا همین طوره

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

عزیزم شایدبچه دارنشدنت یه حکمتی داره ...یه نفر بچه دارنمیشد نذرکرداگ بچه داربشه ۳تافرش واس مسجدمیخره بچه دارشد بچش بزرگ شدوانقدرناباب دراومد اونوقت نذرکرداگ بچش بمیره دوبرابراون فرشارو واس مسجد میخره

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
ن اصلا ولی خب وقتی ۸ ساله ازدواج کردم ی ۵ ماهه سقط کردم معلومه دیگه چه مرگمه 😭😭

میدونم مشکلت خیلی سخته اما اینجوری در مورد خودت حرف نزن وقتی خودتو ضعیف فرض کنی بقیه هم همین فکر رو در موردت می کنن و به خودشون اجازه میدن اینجوری اظهار نظر کنن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
خدا از دهنت بشنوه دیگه خسته شدم 

چند ساله منتظری

میدونم مشکلت خیلی سخته اما اینجوری در مورد خودت حرف نزن وقتی خودتو ضعیف فرض کنی بقیه هم همین فکر رو ...

حرفت درسته ولی واقعا سخته باید تو موقعیتش قرار بگیری تا بفهمی خیلی این موضوع درد داره 

بعضی اطرافیان من خیلی بیشعورن