2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردید چه کارایی رو دیگه انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد زود ازدواج نمیکردم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
میفههم چی میگی گلم منم کارایی هست که تو ازدواجم مخصوصا عقد ازشون پشیمونم

الان دارم چوبشون رو میخورم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ازدواج نمیکردم

همه چرا میگن ازدواج نمیکردیم 

انقد بده 

واقعا واس من مجرد خیلی جای سوال داره

البته خودم دوس دارم ادامه تحصیلو استقلالو اینا داشته باشم بعدش اولویتم ازدواجه ولی خب دید جامعه بد میشه به دخترا من الان ۲۷سالمه تا چن سالم مشغول درس اینا باشم نمیدونم ینی بعدش انتخاب درستی خواهد بود بنظرم ادم هر چی موقعیت خودش بهتر میشه و میره بالاتر انتظاراتش بیشتر میشه و انتخاباش سختتر

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
پنج سال پیش بخاطر فرار از خونه ی بابام شوهر نمیکردم که الان با یه بچه اینجوری بدبخت بشم

اره اکثر خانم ها بخاطر خوشی هایی که تو خونه پدری میزنه زیر دلشون خودشونو بیچاره میکنن مثل من که دیگه هیچ راه برگشتی نیست

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

زیادە ولی ای کاش مشد،اگه میشد چقد خوب بود ای کاش یه ماشین زمان داشتیم ، ازساعت برنارد هم خوشم میومد

دقیقا من یه زمانی حسرت ساعت برنارد ومیخوردم

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

همه چرا میگن ازدواج نمیکردیم  انقد بده  واقعا واس من مجرد خیلی جای سوال داره البته خودم ...

بقیه رو نمیدونم برا من ک بد هس..خیلی وقتا عکسهای دوران مجردیمو میبینم و اشک میریزم ساعتها

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .