2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردید چه کارایی رو دیگه انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 117 پست
اره میفهمم انتخاب اشتباه رو.خواهر منم انتخابش اشتباه بود.الانم داره از همین میسوزه.اشتباه کرد بچه دا ...

تجربه زندگی من اینه اگر مرد وضع مالی خوبی نداره اصلا ازدواج نکن باهاش حتما حتما با کسی ازدواج کن که خانه و ماشین داشته باشه با یه کار رسمی ،حداقل ها رو نداشت ازدواج نکن به هیچ وجه ،ماله من هیچی نداشت گفتم اشکال نداره حداقل پسر خوبیه بعد اردواج فهمیدم که خیانت هم میکنه بدون هیچی طلاق گرفتم اگر پولدار بود حداقل الان دستم خالی نبود یه درد داشتم نه هزار درد (ایشالله شما بهترین ازدواج و بکنید)

هیییییی ! اگه به گذشته برمی گشتم قدر بابامو بیشتر از همیشه می دونستم و هر روز دست و پاهاشو می بوسیدم ...

اخی عزیزدلم انشالله خدا روحشونو شاد کنه مهربونم

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه زندگی من اینه اگر مرد وضع مالی خوبی نداره اصلا ازدواج نکن باهاش حتما حتما با کسی ازدواج کن که ...

اره عزیزم خواهر گلم راست میگی حرفت کاملا صحیحه ولی کو گوش شنوا....خواهر من با دوست پسر علاف وبیکارش ازدواج کرد الانم بارداره همش دست گدایی دراز میکنه جلو همه برای پول که بره ازمایش وسونوگرافی 😓😓😓😓

اره میفهمم انتخاب اشتباه رو.خواهر منم انتخابش اشتباه بود.الانم داره از همین میسوزه.اشتباه کرد بچه دا ...

حتما گلم تو انتخابت دقت کن منم مجردیم همش میگفتم چرامن خلستگار مدارم باور کن واسه بخت گشایی رفتم پیش دعا نویس ولی الان خونه ی پدرم رو ترجیح میدم به این بخت

اره عزیزم خواهر گلم راست میگی حرفت کاملا صحیحه ولی کو گوش شنوا....خواهر من با دوست پسر علاف وبیکارش ...

تا آخر عمرش زجر میکشه چند روز پیش با دوستم حرف میزدم اونم مثل من تجربه ازدواج با دوست پسر علافش و داره که طلاق گرفت میگفت هیچوقت آدم نباید با احساسات ازدواج کنه فقط با عقل و منطق ،چیزی که من و دوستم دیر بهش رسیدیم کاش دخترا مجرد استفاده کنن 

تا آخر عمرش زجر میکشه چند روز پیش با دوستم حرف میزدم اونم مثل من تجربه ازدواج با دوست پسر علافش و دا ...

دقیقا عزیزم میفهمم چی میگی

احتمالا تو ازدواجم تجدید نظر می کردم

تو انتخاب همسرم نه، چیزای دیگه مربوط به ازدواج

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

مدرسه م رو عوض نمی کردم

یه آدمی که اذیت کردم رو اذیت نمی کردم و قدرش رو میدونستم

قبل از کرونا از کارم استعفا نمی دادم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

خیلی خیلی خیلی بیشتر درس می خوندم

پدر و مادرم رو مجبور می کردم کارایی که میخوام رو برام انجام بدن

همه رو مث خودم نميدونستم به خييييليا رو نميدادم يه كلاس لطفا احمق نباشيم هم ميرفتم😒

اخریش خیلی خوب بود😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
احتمالا تو ازدواجم تجدید نظر می کردم تو انتخاب همسرم نه، چیزای دیگه مربوط به ازدواج

میفههم چی میگی گلم منم کارایی هست که تو ازدواجم مخصوصا عقد ازشون پشیمونم