اره میفهمم انتخاب اشتباه رو.خواهر منم انتخابش اشتباه بود.الانم داره از همین میسوزه.اشتباه کرد بچه دا ...
تجربه زندگی من اینه اگر مرد وضع مالی خوبی نداره اصلا ازدواج نکن باهاش حتما حتما با کسی ازدواج کن که خانه و ماشین داشته باشه با یه کار رسمی ،حداقل ها رو نداشت ازدواج نکن به هیچ وجه ،ماله من هیچی نداشت گفتم اشکال نداره حداقل پسر خوبیه بعد اردواج فهمیدم که خیانت هم میکنه بدون هیچی طلاق گرفتم اگر پولدار بود حداقل الان دستم خالی نبود یه درد داشتم نه هزار درد (ایشالله شما بهترین ازدواج و بکنید)
تجربه زندگی من اینه اگر مرد وضع مالی خوبی نداره اصلا ازدواج نکن باهاش حتما حتما با کسی ازدواج کن که ...
اره عزیزم خواهر گلم راست میگی حرفت کاملا صحیحه ولی کو گوش شنوا....خواهر من با دوست پسر علاف وبیکارش ازدواج کرد الانم بارداره همش دست گدایی دراز میکنه جلو همه برای پول که بره ازمایش وسونوگرافی 😓😓😓😓
اره عزیزم خواهر گلم راست میگی حرفت کاملا صحیحه ولی کو گوش شنوا....خواهر من با دوست پسر علاف وبیکارش ...
تا آخر عمرش زجر میکشه چند روز پیش با دوستم حرف میزدم اونم مثل من تجربه ازدواج با دوست پسر علافش و داره که طلاق گرفت میگفت هیچوقت آدم نباید با احساسات ازدواج کنه فقط با عقل و منطق ،چیزی که من و دوستم دیر بهش رسیدیم کاش دخترا مجرد استفاده کنن