2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردید چه کارایی رو دیگه انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفران دم کن اضافە کن

بدمزه نمیشه اینجوری؟ ببین الان برات عکس مقدار  فلفلی ک ب دوستم گفتم بریزم گف بریز😑☹ رو نشونت میدم

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
بدمزه نمیشه اینجوری؟ ببین الان برات عکس مقدار  فلفلی ک ب دوستم گفتم بریزم گف بریز😑☹ رو نشونت م ...

آب لیمو اضافه کن اما ترش نشه

آتشی باشیم برای ققنوس روحمان،این خاکسترراققنوسی دیگردرراه است...
بدمزه نمیشه اینجوری؟ ببین الان برات عکس مقدار  فلفلی ک ب دوستم گفتم بریزم گف بریز😑☹ رو نشونت م ...

بفرس ، نە بدمزە نمیشە خیالت راحت یکم بریز

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم
۱۴

اوه منم اونموقع ها عاشق میشدم ولی بچگی بود دیگه فقط عاشق میشدم اگ از کسی خوشم میومد اما طرف خودش خبر نداشت هااا. خیلی هم اینجوری میشدم😄   اما واسه یکبار عاشق شدم عاشق هااا اونم ۱۸سالگی ۶الی ۷سال از اون عشق گذشته و من همچنان بیادشم😔البته این دیگ خودشم خبرداشت و زندگیمو پاش گذاشتم...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بفرس ، نە بدمزە نمیشە خیالت راحت یکم بریز

بصبر لود بشه 

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

اگە برمیگشتم بە دو هفتە پیش بە یە آدم عوضی اعتاد نمیکردم رازیو بگم ک سە روز نشدە برملاش کرد

و اگە بە دو سال پیش برمیگشتم انقد بە خونوادە شوهرم رو نمیدادم براشون مایە نمیزاشتم و آسون نمیگرفتم ک سو استفادە کنن

حالا ک نمیشە ازین ببعد بە هیچکس اعتماد نمیکنم 

ب هیچ کس اعتماد نمیکردم و هم رو نمیدادم و هم رفت و آمد هم نمیکردم که جلو بیوفتن و وقتی بچه دار میشن خرشون از پل بگذره بگن ما دیگه دوست نداریم با کسی در ارتباط باشیم اگه ب عقب برمیگشتم سادگی نمیکردم هیچ وقت ....

من دومین بار که عاشق شدم بهش رسیدم الانم۶ ماهه عقد کردیم 

خداروشکر ک تونستی باز عاشق شی....منم ازدواج کردم اما ن باعشق ...الان شوهرمو دوستش دارم اما عشق چیز دیگه ای هس 

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
اوه منم اونموقع ها عاشق میشدم ولی بچگی بود دیگه فقط عاشق میشدم اگ از کسی خوشم میومد اما طرف خودش خبر ...

من زود عاشق میشدم زود فارغ، البتە از 16 ببعد افتادم تو نخ این چیزا