پسر منم چن روزه سرشو میکوبه به مبل یا میزنه تو سر خودش گریه میکنه به مادرشوهرم گفتم دندوناشو نگا کرده میگه واسه دندونشه که داره درمیاد به خاطر دردش حیوونکیا😢
هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من ۱۵ ماهه ست دندونم درمیاره ولی تا حالا سرشو جایی نکوبیده🤔 فقط بعضی وقتا بی تابی میکنه بغلِ دستمو میارم کوچولو گاز میگیره فداش بشم دلش نمیاد محکم گاز بگیره اما آروم میشه😍😍😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شاید از یه چیزی حرصش میگیره عصبی میشه وقتی اینکارو میکنه دقت کن ببین قبلش چه اتفاقی افتاد که این کارو کرد