2777
2789

دخترم الان یک ماهه سرش به در ودیوار و زمین و مبل و هر جای دیگه میکوبه

اونم بی دلیل

موقع عصبانیت نیست انگار خوشش میاد بعد که زد دردش میگیره گریه میکنه

ممکنه مال دندونش باشه آخه دندون آسیابش الان دوماه در گیرشه الان دوهفته چهارتا دندون آسیابش سر زدن و بیرون اومدن

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

پسر منم چن روزه سرشو میکوبه به مبل یا میزنه تو سر خودش گریه میکنه به مادرشوهرم گفتم دندوناشو نگا کرده میگه واسه دندونشه که داره درمیاد به خاطر دردش حیوونکیا😢

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم چن روزه سرشو میکوبه به مبل یا میزنه تو سر خودش گریه میکنه به مادرشوهرم گفتم دندوناشو نگا کرد ...

مال شما دندون آسیابشه

دختر من ۱۵ ماهه ست دندونم درمیاره ولی تا حالا سرشو جایی نکوبیده🤔 فقط بعضی وقتا بی تابی میکنه بغلِ دستمو میارم کوچولو گاز میگیره فداش بشم دلش نمیاد محکم گاز بگیره اما آروم میشه😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نمیدونم پسر من موقع عصبانیت این کارو میکرد.. با تموم قدرت سرشو میکوبوند زمین

دخترمن عصبانی نیست وسط بازی همینطوره

بقیه علایم چطوره مثل حرف زدن نگاه کردن به صورت شما شناخت اطرافیان

اره 

کامل همه چی میفهمه 

هرچی میگم میره میاره

کل اعضا بدنش میشناسه

عاشق بابای خودمه اینقدر به هم عشق رد وبدل میکنن 

خودشو لوس میکنه غمزه ای میاد 

خیلی زود راه رفت ده ماهش بود 

دندون شش ماه‌ی دراورد الان ۱۶ تا دندون داره

ربطی به دندون نداره اصلا راه رفتن ونشستنش کی بود

دقیقا دندون در بیاره گریه میکنه سرشو چرا بزنه دیوار آخه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
راه رفتن ده ماهگی نشستن شش ماهگی 

شاید از یه چیزی حرصش میگیره عصبی میشه وقتی اینکارو میکنه دقت کن ببین قبلش چه اتفاقی افتاد که این کارو کرد