2777
2789

بچه ها اگه نگاه به تاپیک ای من کنین میبینم همش دنبال این بودم که پوستم بهتر شه؛چون من پوستم خیلی بد بود ولی حالا خیلی خوب شده چن درجه روشنتر شده بقول یکی میگفت برق میزنه، یکی از دوستان ماسک نشاسته رو معرفی کرد عالی بود،،به این صورت که نشاسته رو تو اب سرد حل میکنن بعد میزارن رو اتیش بعد که غلیظ شد خاموش میکنین بعد سرد که شد میزارین رو پوستتون،۱۵دقیقه بعد‌با اب میشورین،زیر چشاتون نزنین،،بچه ها عالیه عالی

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

منم دعا کنین، من اوایل یه روز در میون میزدم ولی حالا سه روزی یه بار،تو یک ماه نتیجه اش رو دیدم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چنوقت باید استفاده شه تا نتیجه بگیری

یه ماه نیست استفاده میکنم

روزنه های پوست چی من پوستم خیلی بده روزنه هاش بازه چجوری میشه درست کرد 

من نمیدونم عزیزم فقط میدونم پوستم رو نسبت به سابق خیلی روشنتر کرد همین

ماسک جوانه گندم با شیر 

چطوره استفاده میشه عزیزم؟؟چند وقتی بار باید استفاده کرد

چطوره استفاده میشه عزیزم؟؟چند وقتی بار باید استفاده کرد

ماسک جوانه گندم با شیر قاطی میکنی هفته ای دوبار بزن صورتت سفت میکنه و منافذ تنگ میکنه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡