2777
2789
تموم پشتم شده جوش و جای جوش الانم به گردن و سینه‌ام رسیده پر شده از جوش بدبختی اینجاس جاش هم میمونه،کسی تجربه ای داره؟درمان قطعی چیزی ک بتونم هم خود جوش هم جاش رو از بین ببرم،پوستم هم خشکه صورتمم داره ولی بیشتر بدنم گرفته،کسایی که تجربه داشتن لطفا راهنمایی کنید

منم بالاي كمرم جوش ميزد

هر موقع رفتم حموم سركه سيب ميزدم تا بهتر شد

وقتي جوشا كمتر شد با كيسه و سفيداب لايه برداري كردم واقعا بهتر شدع

سعي كن استرس نداشته باشي

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم جوش داره ولی نه زیاد... پوستمم خشکه

آلوئه ورا استفاده میکنم... ولی ب نظرم شما باید بری دکتر...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
منم بالاي كمرم جوش ميزد هر موقع رفتم حموم سركه سيب ميزدم تا بهتر شد وقتي جوشا كمتر شد با كيسه و سف ...

منم الان 2 باره که  سرکه ی سیب رو میزنم تو حمام میشه بگید چطوری میزدید؟؟ و چند بار در هفته؟؟

من الان نزدیک 10 ساله کمرم جوش میزنه و جاهاشونم میمونه ولی این 2 باری که سرکه ی سیب میزنم کمرم خیلی قرمز میشه و میسوزه!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
منم الان 2 باره که  سرکه ی سیب رو میزنم تو حمام میشه بگید چطوری میزدید؟؟ و چند بار در هفته؟؟ م ...

در هفته يكي دو بار فقط ميزنم

حتما بايد سركه سيبو با اب رقيق كنيد وگرنه قرمز ميشه ميسوزه. تو يه ظرف نصف سركه نصف اب. بريز روي جوشات يه پنج ده. قيقه صبر كن بشور.  

من دكترم رفتم گفت كسايي كه كمرشون مو داره حتي كركيو نازك بيشتر جوش ميزنن. اپيلاسيون اصلا نكن. دكلره كن يا نهايتش پودر موبر

در هفته يكي دو بار فقط ميزنم حتما بايد سركه سيبو با اب رقيق كنيد وگرنه قرمز ميشه ميسوزه. تو يه ظرف ...

با اب قاطی میکنم میزنم ولی بازم میسوزه...

الان دیگه جوش هاتون خوب شده و جوش نمیزنین؟؟

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
من دكترم رفتم گفت كسايي كه كمرشون مو داره حتي كركيو نازك بيشتر جوش ميزنن. اپيلاسيون اصلا نكن. دكلره ...

اتفاقا اپیلاسیون هم میکنم رو بازوم جوش میزنه،ولی دکلره برای پوست خیلی خطرناکه ک