2777
2789

دوستم استفاده کرده بود از بوش خیلی خوشم اومد ملایم بود عطرای زنانه یکم بوش اذیتم میکنن

ضایع نیست عطر مردانه بزنم😁😁😁😁😁

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چنده؟ اگه بوش خوبه برای تولد همسرم بگیرم.

نمی دونم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
من داشتم بوش خیلی خوبه

کسی نمیگفت عطر مردانه زدی؟

من تا حالا چند بار شده عطرم تموم شده رفتم سر کمد همسر جان البته فقط یه پاف زدم 

عطرهای مردونه ماندگاریشون بیشتره

ولی خب یه قانون هست که میگه خانومها عطر زنونه

آقایون عطر مردونه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

من نمیدونستم عطر هم مردونه زنونه داره..کلا عطری که واسه خرید عروسی برا شوهرم گرفتمو خودم برداشتم..نزاشتم اون بزنه اصلا

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤