2777
2789
عنوان

لطفا میشه ی لحظه بیاین

76 بازدید | 7 پست

دوستان اگ شما میخواستید همسرتون خونه بخره ولی همسرتون با اینکه پول ی خونه خوب رو داشت ترجیح میداد  ن خونه بخره و ن خونه ای اجاره کنه و شما رو کنار مادرش نگه میداشت و شما هم از این وضعیت اصلا راضی نبودید چجور برخوردی میکردید باهاش؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

خیلی راحت و اروم بهش میگفتم عزیزم مادرتو خیلی دوست دارم ولی دوست دارم تو خونه خودمون تنها باشیم برنامه دارم واست شیطونی میخوام داشته باشیم اینجوری سختمه 

بعدم دوست دارم خونه مامان دعوت بشیم بیایم باهم با خوبی و خوشی 

نمیخوام برای مامانت عادی بشیم خدای نکرده یوقت رومون تو روی هم باز بشه

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرش تنهاست؟

ن خب مادرشوهرمم با پدر شوهرم زندگی میکنه منم دوست دارم وقتی شوهرم تواناییشو داره مستقل بشیم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خیلی راحت و اروم بهش میگفتم عزیزم مادرتو خیلی دوست دارم ولی دوست دارم تو خونه خودمون تنها باشیم برنا ...

همه اینا رو گفتم ولی متاسفانه زود واکنش نشون میده و ازم ناراحت میشه ما سال اول زندگیمون با توجه ب شرطی ک من گذاشتم مستقل بودیم و برام ی خونه اجاره کرد اما الان میگ میخوام برم اونجا منم نمیتونم قبول کنم واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم

حق کاملا با شما هس.زیر بار نرو.چن روز دیگه یادش میره شوهرت فوقش دعواتون میشه ولی ی عمر زجر نمیکشی

من همیشه سعی میکنم منطقی باشم مثلا شوهرم تنها پسر خانوادس و من بهش حق میدم ک هرچقدر بخواد ب خوانوادش کمک کنه یا اگ میدونستم توانایی خرید یا اجاره خونه رو نداره بهش فشار نمیاوردم اما الان واقعا عصبی میشم ک درکم نمیکنه با وضعیت الان هم معلوم نیس تا چن سال دیگ با پولی ک الان داره بتونه خونه بخره یا ن

ن خب مادرشوهرمم با پدر شوهرم زندگی میکنه منم دوست دارم وقتی شوهرم تواناییشو داره مستقل بشیم

اگه تنها بود نباید اصرار میکردی ولی اگه با پدرشوهرته تو حق داری خونه مستقل بخوای

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐