2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 30 پست

انشالله مشکلت هل شه 

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بشه منتظر بمونین تا شاید راضی بشه، حتما دلیل داره  عزیزم مامانا خوشبختی بچه هاشون و میخوان& ...

اره بدی منو نمیخاد ولی پسر بدی نیسسس همو خیلی دوس داریم اینجوری داریم دیوونه میشیم😔😔😔😭😭💔💔

خب حتمن دلیلی داره مادرت شما عاشقه همید داغید متوجه نمیشید جسارت نمیکنم منظورم اینکه ایرادا همو نمیبینیددرسته گل بی عیب خداست ولی ساید از نظر فرهنگی بهم نمیخورید از نظر طبقاتی یاهرچی که مادرت نمیزاره ازدواج کنید منم مادرم نمیزاشت شوهرم نذر کرده بود منو بهش بدن چقدر سختی کشیدیم تا پدرو مادرم راضیشدن مامانم گفت این مناسبه خانوادمون نیست فرهنگشم نمیخوره بما وووو دلیل آورد من گفتم ماهمو دوستداریم خوشبخت میشیم حتی مادرم گریه میکرد گفت توخودت داری خودتو میندازی تو چاه چون شوهرمم بچه طلاف بود وسختی کشیده بعدن دیدم واقعن افتادم توچاه اون عشق به تنفر تبدیل شد وبادوتا بچه اسیر شدم متاءسفانه وچقدر از نظر شعور وفرهنگی مافرق داریم واقعن دنیامون باهم فرق داره بشدت پشیمونم دوست عزیز همچیز عشق وعاشقی ودوستداشتن نیست اینجا توهمین نی نی سایت خیلیا باعشقشون ازدواج کردن خیلی چیزا دیدن خیانت وغیره که شو که شدن پس الان دقت کن تو انتخابت 

ما قصدمون این بود به همه بزرگای فامیل بگیم کمکمون کنن ولی اینجوری که مامانم گف خود خداهم بیاد قبول ن ...

حالا شما بگین

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
فقط چووون خوشش نمیاد همین واسه اینکه خوشش نمیاد بهونه های الکی میاره و قاطع میگه نه

خب بی دلیل که نیست خوشش نیاد از تیپش خوشش نمیاد مثلا زیادی امروزی میگرده 😂منظورم از اینا نیست خشتک شلوارش تا زمین میاد پاچه هارو میده بالا از این دسته تیپا میزنه یاجسارت نشه به کسی خالکوبی رو دستاشه آخه بعضی مادرا متنفرن از ایگجور ادما دختر بهشون بدن از چه نظر خوشش نمیاد

مرسی عزیزم ولی فک نکنم

توکل بخدا 

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️
خب بی دلیل که نیست خوشش نیاد از تیپش خوشش نمیاد مثلا زیادی امروزی میگرده 😂منظورم از اینا نیست خشتک ...

نه بابا از نظر خانوادگی خوشش نمیاد. میگه با ما خیلی اخلاق و رفتاراشون فرق داره و مناسب تو نیستن