نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان بازم منفی 145 بازدید | 32 پست 10روزه از موعدم میگذره کمر درد دارم ترشحات سفیدم دارم ولی دوتا تست زدم منفیه چن ساله منتظرم دیگ واقن خسته شدم😔😔😔😔😔 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/03/01 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27222 منم خستم دیگه برررریدم دیروز دکترم گف باید بری عکس رنگی شوهرتم آز اسپرم اییی خداااا هیچوقت فک نمیکردم کار ب اینجاها بکشهههه☹😭
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چن سال؟ سه سال حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 آز دادی مشکلی ندارین؟ من دارم کیست ولی دکتر رفتم گف رف شده دیگه نمیدونم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 با اصلاح رژیم غذائی و بالا بردن تعداد اسپرم ها فکر کنم حل بشه چطوری؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 منم خستم دیگه برررریدم دیروز دکترم گف باید بری عکس رنگی شوهرتم آز اسپرم اییی خداااا هیچوقت فک ... 😔😔😔😔این ماه خیلی امید داشتم ینی داغون شدم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
marall99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 13740 😔😔😔😔این ماه خیلی امید داشتم ینی داغون شدم منم همین تازه پری شدم اعصابمون داغون شد خدایا شُکرت❤🧿
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 منم همین تازه پری شدم اعصابمون داغون شد اخه من پری هم نمیشم این چه دردیه اخه بعضیا سه تا سه تا میارن سقط میکنن ماهم.. حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
88 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 211 چطوری؟ یه سری مواد و مغذی ها در رژیم غذائی و برخی آمپول های استاندارد باعث افزایش تعداد اسپرم میشن.معمولا دکتری لیست اینا رو دارن
marall99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 13740 اخه من پری هم نمیشم این چه دردیه اخه بعضیا سه تا سه تا میارن سقط میکنن ماهم.. پری اصلا نمیشی؟من نه مادرم نه خواهرام هیچکی مشکل نداشتن من فقط...شانسه خواهر خدایا شُکرت❤🧿
marall99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 13740 یه سری مواد و مغذی ها در رژیم غذائی و برخی آمپول های استاندارد باعث افزایش تعداد اسپرم میشن.مع ... دکتر من که پول خوره داره آزمایشایه چرت مینویسع به جایه قرص و آمپول خدایا شُکرت❤🧿
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 پری اصلا نمیشی؟من نه مادرم نه خواهرام هیچکی مشکل نداشتن من فقط...شانسه خواهر میشم این ماه نشدم امید وار بودم اونم ک تست دوتاشم منفی بود 😔😔 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔