چندین مشکل هست ک یک فرد معتاد میشه و اما وقتی فردی معتاد رو میخایید کمک کنید بخصوص خانواده ها روش رفتار با فرد معتاد رو ندارن فرد معتاد نسبت به بچه های سالم خونه حساسیت دارن حساسیت از اینکه چرا ب اونا بیشتر توجه میکنن و بین ما فرق می میزارن این باعث میشه طرف ی نگرانی رو درون خودش پرورش بده و برا اینکه این نگرانی رو فروکش کنه مجبور ب ادامه بیشتر مراحل معتادی میکنه و خیلی توجه به اونا روی ادامه ترک تاثیر میزاره ..فردی ک داره معتادی رو ترک میکنه باید اون خاطره های تلخ رو براش یادآوری نکنی و بگین مثلا پارسال این موقع داشتی همچین کاری انجام می دادی باید نکات مثبت و فرح بخش رو براش ریویو کنی تا بتونه خودش رو بسازه و در این حالت خانواده ها هم تاثیرگذارند
چندین مشکل هست ک یک فرد معتاد میشه و اما وقتی فردی معتاد رو میخایید کمک کنید بخصوص خانواده ها روش رف ...
درسته ولی دوست من خانواده ش خیلی خوبن خیلیم کمکش میکنن ولی خودش اصلا سعی نمیکنه مثلا دعوا میگیره الکی میره پارک شبا یه شب زنگ زدن به مادرش گفتن بیاید دخترتونو ببرید تو روستاشون بوده رفته بوده مسجد سر قبر ها خوابیده بوده دوشب اونجا بوده بعد دیدنش شناختنش زنگ زدن خانواده ش منم خوب رفتار میکردم باهاش کمکش کردم ولی یه روز خونه نبودم اومده بود چاقو برداشت رف اتاقم خودشو میزد میگفت دارم جن های درونمو میزنم مادرمم ترسید زنگ زد بهم منم دیگه گفتم بره اینورا پیداش نشه
ممنون ایشالله ...بخاطر یه پسر خودش میگفت با اون شروع کرده به کشیدن تفریح بود براشون
اهاااااا...اره اینجای کار شروع شده ..متاسفانه پسر و دختر تو این پارکا و خونه ها قلیون و انواع مرض می کشن خانواده ها هم افتخار میکنن تا اونوقت ک کار ب اینجاها می کشه دنبال راه و چاره میگردن ک راهی دیگه نمیمونه