2777
2789
عنوان

طلاق😭

283 بازدید | 7 پست

بچه ها بین شما کسی طلاق گرفتنش با مکافات بوده؟ یا از اطرافیانش(شوهرش راضی به طلاق نبوده) یادآوریش اگه براتون سخته بدونید برای خواهر من یجور غلبه کردن به ترسشه و رها شدن از دست شوهر ظالم😣😓 ازتون ممنون میشم اگه بگید❤️🙏🏻 

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
من نه تنها شوهرم که هیچ کس راضی نبود ۷ ماه طول کشید در حالی که همش ۵ ماه زنش بودم ولی بالاخره خلاص ش ...

وااای عزیزم خداروشکر راحت شدی،خواهر منم ۵ماهه زن یه آدم خیلی شکاک شده دیوونش کرده براش دعا کن امروز میخواد از خونه من ببرتش ولی خواهرم نمی‌خواد برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکلو دارم خودش منو نخواست هر بلائی سرم آورد از خونه بیرون کرد یبار نیومد دنبالم یبار زنگ نزد خیلیام واسطه شدن راضی نشد بیاد گفت من عمرا نمیرم دنبالش 

خلاصه بعد۶ماه شکایت دادگاه الانم میگه مهریه و نفقه میدم طلاقش  نه چیکارکنم موندم😭😭😭دعاکنین خلاص شم 

دخترم۱۹ماهشه حتی سراغ اینم نگرفته یبار

منم این مشکلو دارم خودش منو نخواست هر بلائی سرم آورد از خونه بیرون کرد یبار نیومد دنبالم یبار زنگ نز ...

لعنت به این قانون ضد زن😭😭 برات دعا میکنم ایشالا خیلی زود از دستش راحت بشی 🤲🏻🤲🏻

کلا مرد سالاریه ایران فقط ی مهریه گذاشتن اونم مجبور میشی مرحله آخر ببخشی ممنون عزیزم 

آره واقعا همینطوره ولی اگه مجبور شدی مهریه تو ببخشی بازم محکم باش و قوی تر از قبل به اهدافتان فکر کن و برای بچت هم پدر باش هم مادر