2777
2789

بچه ها سلام من چن ماهه پیش خونه نامزدم بودم اونجا پام سوخت اب داغ ریخت عجله داشتم الان جاش مونده رو پام دو جا مونده نمیتونم اگ عروسی اینا شد بپوشم چیزی تروخدا چیکا کنم جایه سوختگی بره خیلی بده😔وقتی خودم میبینم حالم بد میشه چ برسه ب بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد فیس دوکس

واسه از بین بردن جای سوختگی و زخم بخر

بزن

دوره درمان دوماه هست

لک میره

کاملا

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نمیتونم توانش نی😪😪با کرم اینا چیزی میدونین معروفی کنین بهم😔

اگه منظورت هزینه است

بنظرم تفاوت چندانی نمیکنه کرم یا لیزر 

البته کرم خوب بخری و جنس اصلش نهایتش ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینطرف اونطرف میشه..

ی قیمت لیزر بگیر

اگه منظورت هزینه است بنظرم تفاوت چندانی نمیکنه کرم یا لیزر  البته کرم خوب بخری و جنس اصلش نها ...

لیرز یعنی میبره کلا؟؟ تو یه جلسه ضرر ک نداره تا حالا سراغش نرفتم

نمیتونم توانش نی😪😪با کرم اینا چیزی میدونین معروفی کنین بهم😔

چرا ...خوب کرم اینا خیلی زمان بره😐😐لیزر عالیه ..یه ۳ یا ۴ میلیون فکر کنم کافیه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
دختر من خورد زمین رو پیشانیش جای زخم مونده ...یعنی ی لک بزرگ سفید تو صورتش هست بخرم پمادو جاش میره؟

اگه خیلی نگذشته باشه میره

ولی اگه مدت زیاد گذشته باشه فقط کم رنگ تر میشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یسوال گرونه؟؟؟

من چند سال قبل خریدم

فک نکنم

چون ایر انی هست

نباید گرون باشه