2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد هم داشتی؟ 

خیلی کم، دوتا کیست داشتم ،اوایل بارداری لکه بینی داشتم ولی اونم ماهه ۴قطع شد، هفته دیگه نینی بدنیا میاد، نگران نباش احتمالا قبل از بارداری دارو مصرف کردین؟

خیلی کم، دوتا کیست داشتم ،اوایل بارداری لکه بینی داشتم ولی اونم ماهه ۴قطع شد، هفته دیگه نینی بدنیا م ...

از گوشی در طول روز اوایل بارداری زیاد استفاده میکردی یا ن؟ 

ببخشید شما ساکتون تشکیل شده بود؟ 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
سلام بله. چطور 

ماله من هنوز تشکیل نشده واسه همین پرسیدم 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
چن هفته ای!؟ 

به نظر دکترا 5 ولی خودم میگم کوچیکه 

کی رفتی سونو؟ خب برنامه یک زن رو نصب کن. تاریخ آرین پریود رو بزن. سن بارداری رو میگه دقیق

هفته 5 بود به قول دکترا ولی من میدونم سنش کمه چون هنوز 12 پریود فولیکول ازاد نداشتم