2777
2789

پشت سر یه بنده خدایی پیش خودم یه فحشی دادم از روی عصبانیت بهش گفتم فلانی حلالم کن تو دلم بهت ناسزا گفتم اونم بشوخی گفت حلالت نمیکنم مگه اینکه کیکی شیرینی چیزی برام بپزی 😁 منم گفتم باشه نمی ارزه اون دنیا جلومو بگیری 

بعدافطار باشوهرم و پسرم رفتیم وسایل بخریم برگشتنی بدجور تصادف کردیم 😩 تاحالا یه تصادفو انقدر از نزدیک لمس نکرده بودم 😅 فقط چشمامو بستم و یه ضربه محکم و ... خدا خودش رحم کرد از پسرم اون لحظه غافل شدم تو چندصدم ثانیه اتفاق افتاد ... تازه مقصر هم بودیم بخاطر یه کیک چقدر باید فردا هزینه کنیم بابت صافکاری ماشین اون بنده خدا😅 تازه الان کیک رو پختم گذاشتم یخچال فردا خامه کشی کنم دعا کنید خوب بشه حالا 😁

دیگه فاز بدبختی برنداریدا بخندین عشقا 😘

روحیت فقط ک کیکم درست کردی 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اماده میخریدی راحتتر پات درمود .عیب نداره بخوره به جون چیزا شکر خدا خودت سالمی 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بعد شوهرت نگفت به خاطر یه کیک ماشین رو داغون کردی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید