2777
2789
عنوان

غصه

74 بازدید | 6 پست

قندونم شکست..

غصه خوردم..😔

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسته بخور

😞

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
غصه نخور پاشو قندایی ک ریخته رو جمع کن🤤

خیلی خیلی الکی شکست اخه 

خیلی دوستش داشتم 

تزیینی روی میز ناهارخوریم بود..

رنگ شامپاینی داشت و گرون خریده بودمش 

داشتم میزناهار خوری رو تمیز میکردم 

دستم بهش خورد و افتاد شکست

خیلی خیلی الکی شکست اخه  خیلی دوستش داشتم  تزیینی روی میز ناهارخوریم بود.. رنگ شامپاینی ...

خو ناراحت نباش میری میخری باز انقد ناراحتی نداره

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
خو ناراحت نباش میری میخری باز انقد ناراحتی نداره

از یه شهر دیگه 

دوسال پیش خریده بودم عزیزم