2777
2789

بیشعور دوتا بچه داره گیر داده به من میگه دوستم شوو من 25سالمه خیلی تنهاام ولی نفرت دارم از مرد زن دار که دنبال دخترا باشن

خر پوله فکر میکنه همه چی پوله روانی شدمم دیگه نمیدونم جیکار کنم😭😭😭

جییییییغ بزن ،فرار کن😁

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری حیثیتششو ببر ک تو تاریخ بنویسن

تا 💩💩💩💩بخوره دیگه ازین کارا نکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اصلا این کارو نکن من ک ب شخصه زیاد نفرین میکنم ب دخترا و زنا ی اینجوری ک با یه مرد زن دار رو هم میریزن توام اینکار و نکن ک مورد نفرین خانواده اون مرد قرار بگیری

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه دوست داشتین واسه شفای بیماریم یه حمدو شفا بخونین🙏