2777
2789

اون ماجرای حبه سیر که مثل توپ تو مجازی

ترکید و حیثیت نذاشت🥴

اون خانومی که عکس از ... گذاشت گفت پوستم

رفته بنظرتون چیه!!😳😖 اخرشم گفت دلم شکست

چقدر بیشعورین من مشکل داشتم از بدبختیم تاپیک

عکس...زدم🤐🙄

کلا نی نی سایت عجیبه یکی خودش مهمونی میره همه کاری میکنه تو تاپیکاش هست بعد میگن کرونا هست به بقیه فحش میده که بیشعوری میرید مهمونی🥴🥴🥴

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی تازه اومده بود سایت نوشته بود میخوام بدونم حاملم یا نه بعد همه میگفتن خب بی بی چک بگیر نمیدونست بی بی چک چیه میگفت نه آخه میخوام تو خونه تست بدم😐😂

❤️‍🩹فرزند خاک بلوچستان مظلوم❤️‍🩹💜ARMY giril💜 خدایا مواظب پسرانم باش✨🥹.      

عجیب نیست این ولی اگه کسی میدونه بگه تهش چی شد من نتونستم بخونم هنوز بعد یکسال ذهنم درگیره 

پارسال یکی یه تاپیک زد که داستان زندگیش بود یبار تو نامزدی بخاطر خیانت همسرش جدا شده بود بعد شرط گذاشته بود همسر بعدیش فقط مومن باشه یعنی قیافه و پول اینا مهم نبود براش

خودشون خیلی پولدار بودن یه پسره بخاطر پول دختره باهاش نامزد میکنه ولی دختره اوایلش نمیدونست کمکم کارای پسره رو دید فهمید مثلا پسره پول نمیداد ماشین و خونه پدردختره رو بر میداشت کلا خیلی زندگی بدی داشت بعد نامزدی

نمفهمیدم اخرش جدا شد یا عروسی کردن؟؟

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
یکی تازه اومده بود سایت نوشته بود میخوام بدونم حاملم یا نه بعد همه میگفتن خب بی بی چک بگیر نمیدونست ...

اخ اخ اخ  بنده خدا راهنماییش میکردید گناه داشت خوب