چون اینقدر میگه هردوروز تکرار کن تا بالاخره به هشت هفته سونو قلب برسی و تو سونو همه چیز مشخص بشه
عددات عاااالیه
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
عزیزم مبارکه .تیتر بتات بالارفته دیگه درسته.منم یه بار تیتر بتام کمتر بالارفت خیلی نگران بودم فک میکردم حتما باید دوبرابر بشه درحالی که برای دکتر مهم نبود وفقط بالارفتنش مهم بود و شکر خدا همه چیز خوب بود.مطمعن باش برای تو هم اینجوریه.همه چیز نرماله .وتو یه نی نی تو دلت داری ان شاالله به سلامتی بغل بگیرینش ❤️زیاد به سایت ها و نوشته های گوگل توجه نکن الکی استرس میدن
بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…
همون اول که دادی ۵۰۰و خورده ایی بود دیگه لازم نبود تکرار کنی خوشگلممم
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
قربونت عزیزم چون منم یه بار تو شرایط تو قرار گرفته بودم درکت کردم ....یک درصد جای نگرانی نداره.راحت برو استراحت کن و به نی نی کوچولو و سیسمونیش فکر کن❤️