2777
2789
عنوان

ازمایش تیتر کمکم کنین

93 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ۲۴ وقت پریودم بود

۲۷ تیترم ۵۵۵ بود

۲۹ شد ۸۲۷

۳۱ امروز شد ۱۱۱۴

به نظرتون خوب میره یا نه ؟

تورو خدا هرکی میتونه راهنمایی کنه استرس دارم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

ببین دکترها میگن مقدار بیتا هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت باید یک و نیم تا دو برابر بشه.اگه درد شدید و لک بینی اینا نداری جای نگرانی نیست.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

چقد ازمایش دادی اخهههه؟؟؟

من دوروز بعد موعدم دادم ۸۸بود 

دکتر گفت خیلی کمه 

برو حتما دوباره تکرار کن 

من نرفتم 

چون اینقدر میگه هردوروز تکرار کن تا بالاخره به هشت هفته سونو قلب برسی و تو سونو همه چیز مشخص بشه 

عددات عاااالیه 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

عزیزم مبارکه .تیتر بتات بالارفته دیگه درسته.منم یه بار تیتر بتام کمتر بالارفت  خیلی نگران بودم فک میکردم حتما باید دوبرابر بشه درحالی که  برای دکتر مهم نبود وفقط بالارفتنش مهم بود و شکر خدا همه چیز خوب بود.مطمعن باش برای تو هم اینجوریه.همه چیز نرماله .وتو یه نی نی تو دلت داری ان شاالله به سلامتی بغل بگیرینش ⁦❤️⁩زیاد به سایت ها و نوشته های گوگل توجه نکن الکی استرس میدن

خدایا شکر
عزیزم مبارکه .تیتر بتات بالارفته دیگه درسته.منم یه بار تیتر بتام کمتر بالارفت  خیلی نگران بودم ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی بهم انرژی داد مچکرم 

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

مبارکه دیگه استرس نداشته باش خوب بالا رفته 

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…

عددات عاااالیه عزیزم 

همون اول که دادی ۵۰۰و خورده ایی بود دیگه لازم نبود تکرار کنی خوشگلممم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
ممنون از راهنماییتون.نه درد و لکه ندارم خدارو شکر

قربونت عزیزم چون منم یه بار تو شرایط تو قرار گرفته بودم درکت کردم ....یک درصد جای نگرانی نداره.راحت برو استراحت کن و به نی نی کوچولو و سیسمونیش فکر کن⁦❤️⁩

خدایا شکر