2777
2789
عنوان

کاکتوس کوچولو

597 بازدید | 17 پست

سلام خانوما شوهرم چندتا کاکتوس کوچیک گرفته تو گلدان های کوچولو . چیکارشون کنم بکارم تو گلدان دیگه یا همونجا بمونه ؟ و کجا بزارم جلو آفتاب یا سایه ؟کی ها آب بریزم و چجوری تکثیر میشه؟

ع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید .هرچی میدونید درمورد نگهداری بهم بگید

رنگی ها رو کمتر بخر چون زود خشک میشن

اونای که بدون تیغ هستن ساکولنت ها میتونی گلدونش عوض کنی 

اونای که چنتای هستن کاکتوس ها جداشون کن بکار تو یه گلدون دیگه اگه گلدانهابراش کوچک هست عوض کن نیست عوض نکن خاک کاکتوس بخر یا خودت درست کن ماسه شسته خاک زغال کود قاطی کن خاک کاکتوس الان داری 

دلم نی نی میخاد😔💜
رنگی ها رو کمتر بخر چون زود خشک میشن اونای که بدون تیغ هستن ساکولنت ها میتونی گلدونش عوض کنی  ...

نه خاک کاکتوس ندارم . و اینکه چیکار کنم نگنده باید همش پشت پنجره باشه یا رو اپن اینا هم میشه نگه داشت ؟چند روز یه بار آب بریزم ؟و اینکه چند تاشونو دست میزنم لق میزنه مشکلی نیست؟ 

ع
رنگی ها رو کمتر بخر چون زود خشک میشن اونای که بدون تیغ هستن ساکولنت ها میتونی گلدونش عوض کنی  ...

این تهش یه جوریه انگار گندیده ولی دست میزنم سفته .یعنی نگندیده؟

ع
چی نوشتی😐

وا چرا اینجور شده برامن گاهی میشه اینو نوشتم ..

نه خاک کاکتوس ندارم . و اینکه چیکار کنم نگنده باید همش پشت پنجره باشه یا رو اپن اینا هم میشه نگه داشت ؟چند روز یه بار آب بریزم ؟و اینکه چند تاشونو دست میزنم لق میزنه مشکلی نیست؟ 

ع
نه خاک کاکتوس ندارم . و اینکه چیکار کنم نگنده باید همش پشت پنجره باشه یا رو اپن اینا هم میشه نگه داش ...

خاک بخر یا درست کن 

اب الان هوا گرمه هفته ای دوبار بده البته اگه بیرون هستن داخل خونه  هست نگاه کن ببین خاکش خشک اب نداره اب بده اونم با اب پاش یا یه بطری درش چنتا سوراخ کن اب بده مستقیم اب نریز چون اسیب میزنه ب ریشه گل  هرجا باشه اشکال نداره ولی تو حیاط یا کنار پنجره نور بخوره بیشتر رشت میکنه

دلم نی نی میخاد😔💜