2777
2789
عنوان

حرفایی که گیر کرده تو دلم

412 بازدید | 17 پست

همیشه همه میزدن تو پرم شاید بخاطر چهره ام نمیدونم خاله هام همیشه تیکه مینداختن بهم انقدر بهم چیزی گفته میشد که از بچگی گوشه گیر بودم میترسیدم حرف بزنم مسخره شم با اینکه واقعیتم این نبود اوایل ازدواجم خیلی خوشحال بودم که یه نفر دلش منو خواسته اما بعد دوماه که غرق شادی بودم شوهرم گف اگر دماغتو عمل میکردی خوشگل تر بودی خیلی ناراحت شدم شاید چیز مهمی نگف ولی از همون اول فهمیدم به دلش نشستم ولی از اون حرف همه دعواهای ما شروع شد کم کم شوهرم گف تو جذاب نیستی فلانی هرکار کردم که یه زندگی خوب بسازم عاشقش باشم ولی بازم نشد هربار بحث میشه میگه تو بیماری و از اول مشکل داشتی ولی خودت فک میکنی سالمی انقدر این حرفارو شنیدم که دیگه خودمم باور دارم که من واقعا بیمارم از خودم متنفر شدم حتی دوست ندارم خودمو تو اینه بببودم 

فقط میخوام بگم خیلی مراقب حرفاتون باشین شاید حرفاتون یه ادم و نابود کنه شاید یه حرف ادمو به خودکشی برسونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر اول پیش یه روانشناس بریید بعد کم کم سعی کنید خودتون ودوستداشته باشید بعدا هرعمل زیبایی که باعث اعتماد بنفستون میشه رو بدون شک انجام بدید شما یکبار میخوایید زندگی کنید نزاریید هیچکس تو دنیا خوشحال بودن وازتون بگیره هرآدمی یه نقطه ضعفی داره 

تو منی ولی جدی ما بیماریم بیماریمونم اینه که خودمو دوست نداریم به اندازه کافی

به حرف مردم زیاد اهمیت میدیم و اعتماد به نفسمون کمه

باید درمان کنیم خودمونو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خب بجای ناراحتی میرفتی عمل میکردی.. من خیلیارو دیدم بعد عروسی شون عمل کردن هم خیلی زیباتر شدن هم اعتمادبنفس شون بیشتر شده.  ناراحت نشو به نظرم برد عمل اینطوری عباقه شوهرتم بهت بیشتر میشه.  این برام ثابت شده چون دیدم

خوشکلی که مهم نیست عزیزم اصل ذات آدمه وبایدپیش خدا عزیزباشه تا پیش بنده ی خدا شماهم کشش نمیدادی قضیه دماغت شاید انقدر به مشکل نمیخوردی همه مرداا به دماغ گیر میدن اعتماد به نفست رو ببربالا عزیزم

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

آره عزیزم این طوریه که بعضیا یه حرفی میزنن، ولی نمیدونن چه کاری با روح و روان یکی میکنن

من موهام بخاطر هورمونام ریخته زنداییم چند باری بهم گفته موهات ریخته، برو دکتر 

من واقعا دلم شکسته که چرا باید به این روز بیفتم که هر کی یه چیزی بگه

کاش فضولی یه روز خز شه 

شوهر منم هر دفعه با شوخی میگه یه دکتر زیبایی پیدا کنیم خانوادگی بریم پیشش شاید ارزون حساب کرد باهامون..🙄

منم بهش میگم اول واسه دست گرمی ننه باباتو ببر ،دماغ بابات نزدیکه بخوره زمین..بعدش حالا فرصت باشه ما هم میریم😀

ببین عزیزم نقطه ضعف بدی دست دیگران ,کارت ساختس..

شما بیشتر رو عزت نفست کار کن

یه آینه بیار بگو اول تو این خودتو ببین بعد ادعات شه..

Kiziim

زیبایی درونیه نه ظاهری...هر انسانی ارزش و زیبایی مخصوص ب خودش رو داره...همین که انقدر ساده حرفاتونو اومدید اینجا زدید یعنی از تموم زنان زیبای جهان زیباترید چون درون شما بی نهایت زیباست....به حرفا توجه نکنید ..حرفا خدا هم اورده پایین

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

به منم خیلیا این حرفا تو بچگیم گفتن ولی مامانم چنان میزد تو دهنشون که دیگه جرات نداشتن چیزی بگن الان بعضی وقتا می دونم میخوان بگن ولی جلو خودشو نگه میدارن چون هم خوشگل بودم خوشگل تر شدم و مهمتر اینکه چنان عزت نفسی دارم که جرات ندارن همیشه به خودم میرسم و آینه که همیشه پیشمه و هر ساعت به خودم نگاه میکنم و میگو دلم واسه خودم تنگ شده بود و جلو اونا قربون صدقه خودم میرم😅