2777
2789
عنوان

خانوم های دانشگاه رفته بیان

225 بازدید | 21 پست

اخیرا یکی از نزدیکان من نتونسته بخاطر شرايطی برای کنکور خوب درس بخونه با این وجود مهندسی برق دانشگاه آزاد تهران قبول شده ولی از اینکه دانشگاه آزاد قبول شده احساس حقارت میکنه و میگه الان همه بچشم آدم تنبل به من

نگاه میکنن

این آدم ۱ ۱سال شاگرد اول مدرسه بوده و با معدل ۱۸.۷۵ دیپلم گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است

آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و بی سواد هستن

آیا همه کسایی که دانشگاه سراسری درس میخونن باسواد و با استعداد هستن

حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و ...

نه ولی اگه دوس داره باید تلاش کنه دیگه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و ...

دانشگاه سراسری که سخته و واقعا تلاش میخواد وارد بشی

ولی هرکی بره ازاد تنبل نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

عزیزم تو دانشگاه ازاد هم دانشجویی داشتم ک جز نوابق بود و واقعا خودشو خوب نشون داد.

تو دانشگاه دولتی هم همه سطح بالا نیستند ب خیلی دلایلی ک میدونید...

ولی سطح اساتید را اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد.

چقدر حرف مردم برا دوستت مهمه، ببینه خودش چی میخواد این چیزا رو بریزه دور، تو دانشگاه آزادم میشه موفق شد 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

دانشگاه یه پله اس واسه اینکه وارد بازار کار بشی

وقتی بری واسه مصاحبه نمیگن مدرکت ازاده یا دولتی

مهم اینه تو شغلت موفق باشی

اگه واسه هزینه اش مشکلی نداره بخاطر این مساله الکی غصه نخوره