2777
2789

صفراته

چیزای صفرا بر بخور تو اینترنت سرچ کن واست ضرر نداشته باشن.

چیزای فست فود و ...نخور

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفراته چیزای صفرا بر بخور تو اینترنت سرچ کن واست ضرر نداشته باشن. چیزای فست فود و ...نخور

اخه اصلا اینجوری نبودم الان دوروزه دهنم تلخه ب دکتر زنگ زدم گفت ماله بارداریه مگه میشه اخه همچین چیزی 

اخه اصلا اینجوری نبودم الان دوروزه دهنم تلخه ب دکتر زنگ زدم گفت ماله بارداریه مگه میشه اخه همچین چیز ...

بله که میشه منم هییییچ مشکلی نداشتم کلی بعد زایمان فهمیدم سنگ صفرا گرفتم.وپزشک متخصص گفت یکی از عوارض بارداری هستش و درصدی از خانوما میگیرن.

البته الان منظورم نیست سنگ دارین ها منظورم اینه که صفرا درگیر میشه چون حرکت روده ها کم میشه و...

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
وای وای اصلا غدا نمیتونم بپزم جونم در میاد از همه چی حالم بهم میخوره کسی اینجوری بوده توی بارداری؟؟ ...

من بیچاره من تا۵ماه اینجور بودم

بعد۵ماه بهترشدم ولی نه کاملا