2777
2789
عنوان

همسرم معلمه، واقعا از بعضیاتون دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 5354 بازدید | 279 پست

اصلا اصلا توضیح نده

هروق بازیگرا و دکترا بابت دستمزدا و رشوه هاشون توضیح دادن جامعه معلماهم بیان توضیح بدن

ب کسی ربطی نداره خط فقر رسیده ب ۹ میلیون اونوق اینا بابت ۳ تومن دارن خودشونو جر میدن بذا بدن فدا سرت

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اصلا هرچی هم بگیرند، نوش جونشون، اگر یکی کم میگیره به معلم یا هرکی که حقوقش بیشتره چه ارتباطی داره، حرصشون میگیره که چرا معلمان یا هرکیه دیگه داره بیشتر میگیره اگر کارفرمایه شما حقوق کم میده برید یقه اونو بگیرید زورشون به کارفرماشون نمیرسه میان یقه بقیه رو میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه معلما کاری نمیکنن واقعا تابستون تعطیلن حقوق دارن برف میباره تعطیل الودگی هوا تعطیل کله عیدو تعطیل کرونا میاد همه میرن سره کارمعلما تعطیل همشم تا ساعت دو کارمیکنن😐البته من بازیادشدن حقوقشون کاری ندارم چون الان واقعا گرونیه

عزیزم نسبت به ساعت کار و اینا خوبه دیگ ینی انتظار دار بیشتر حقوق بگیره ؟ 

مردم دوتا دوتا شغل دارن ب زور ماهی ۴ میشه 

پیج دسته گل عروس منو لطفا فالو کنید 💐   اینم آیدیم : lotous_flower_design
اونجوری هم میگین بخور بخواب نیست. شوهر من اگر بعدازظهرا نره سر کار نمیکشیم زندگی کنیم. برای خانمایی ...

دیگه میخواست زن شاغل بگیره 😅😅😅 

ولی کلا نباید مقایسه شه 😇هر قشری باید خودشو با خودش قیاس کنه.

بخدا من فقط تو نی نی سایت همچین حقوقایی میبینم ۴۱۰۰😂😂😂😂

هزار تا معلم و مدیر دیدم حقوقاشون به ۱۲سال سابقه اینقد نیست

نی نی سایت سرزمین عجایبه واقعا 

البته توهین به استارتر نشه کلی میگم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم فقط سه سال سابقه ..همسر من با دوازده سال سابقه توی نیروی انتظامی سخت ترین شرایط سه و خورده ای ...

همسر من با بیست سال سابقه چهار و خورده ای میگیره،نه مرخصی درست و حسابی دارن نه تعطیلات و نه روز جمعه تعطیلن

من تو اون تاپیک نبودم نمیدونم داستانش چیه ولی حقوق معلم ها به خاطر تعطیلی هاشون تو چشمه ولی هرکی ه ...

🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا هرکی به نظرشون این حقوق مفته خب عرضه داشته باشه بره معلم بشه و حقوق مفت بگیره ! 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
۴ ت واقعا زیاده ! خط فقر رو اعلام کردن ۸ ت ! 

نه عزیزم زیاد نیست 

ولی باتوجه به این ک درآمد ۷۰ درصد مردم ایران زیر۲۴۰۰

۴ تومن خوبه

بنده نگفتم زیاده

گفتم کمم نیست

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
خب چرا ناراحتی از کی؟ ۴ تقریبا خوبه دیگه

4 خوبه درصورتی ک بدن اما یهو 1 ملیون کسورات میشه تازه اونم اینقد تو اخبارمیگن حقوق معلما زیاد شده ک آبروشون میبرن بخدا ما هرجا میریم هی تیکه میندازن خب حقوقتنم که زیاد ‌‌‌شده اما دیگه نمیدونن فقط ماهی 500 سرویس ماشین برای رفتن به روستا میشه تازه با هزارتا بدبختی ک اگه زیاد نکنن خیلی بهتره

دخترم معجزه زندگیم ❤️