خانما بعضی هاتون واقعا بی انصافین. الان تو تاپیک حقوق پرستار بودم آخه چرا اینقد به معلما توهین میکنید. بخدا حقوقی هم نداریم ک بخواین انقد از کارشون بگین. شوهر من بعد از سه سال سابقه تو یه روستای دور افتاده که داره ماهی 500فقط به سرویسش میده. حکمش 4و 100با کسوراتش 3و 100میدن.ماهی 800داریم میدیم اجاره. با مخارج به این بالایی بچه کوچیک داریم به کجامون میرسه. بیشتر ماه ها به آخر برج نرسیده ته میکشیم.
هروق بازیگرا و دکترا بابت دستمزدا و رشوه هاشون توضیح دادن جامعه معلماهم بیان توضیح بدن
ب کسی ربطی نداره خط فقر رسیده ب ۹ میلیون اونوق اینا بابت ۳ تومن دارن خودشونو جر میدن بذا بدن فدا سرت
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اصلا هرچی هم بگیرند، نوش جونشون، اگر یکی کم میگیره به معلم یا هرکی که حقوقش بیشتره چه ارتباطی داره، حرصشون میگیره که چرا معلمان یا هرکیه دیگه داره بیشتر میگیره اگر کارفرمایه شما حقوق کم میده برید یقه اونو بگیرید زورشون به کارفرماشون نمیرسه میان یقه بقیه رو میگیرن
بخدا من فقط تو نی نی سایت همچین حقوقایی میبینم ۴۱۰۰😂😂😂😂
هزار تا معلم و مدیر دیدم حقوقاشون به ۱۲سال سابقه اینقد نیست
نی نی سایت سرزمین عجایبه واقعا
البته توهین به استارتر نشه کلی میگم
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
4 خوبه درصورتی ک بدن اما یهو 1 ملیون کسورات میشه تازه اونم اینقد تو اخبارمیگن حقوق معلما زیاد شده ک آبروشون میبرن بخدا ما هرجا میریم هی تیکه میندازن خب حقوقتنم که زیاد شده اما دیگه نمیدونن فقط ماهی 500 سرویس ماشین برای رفتن به روستا میشه تازه با هزارتا بدبختی ک اگه زیاد نکنن خیلی بهتره