2777
2789
عنوان

همسرم معلمه، واقعا از بعضیاتون دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 5354 بازدید | 279 پست
انقد دزدی گرگی تو مملکت زیاده دارن میلیارد میلیارد دارن اختلاس میکنن. حالا 450تومن حقوقا زیاد شده گی ...

عزی م ولشون کن من خودم پرستارم متاسفانه همه جا یه سری ادم عقده ای پیدا نیشه که به ببقیه به بدترین شکل توهین کنن 

عزیزم فقط معلما نیستن اکثر کارمندا جز چندتا اداره حقوقاشون مث معلماست و زحمت میکشن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجوری هم میگین بخور بخواب نیست. شوهر من اگر بعدازظهرا نره سر کار نمیکشیم زندگی کنیم. برای خانمایی ک شوهراشونم کار میکنن خوبه. ولی شما به مردی فکر کنین داره یکسر و یک تنه خرج زندگی میده

انقد دزدی گرگی تو مملکت زیاده دارن میلیارد میلیارد دارن اختلاس میکنن. حالا 450تومن حقوقا زیاد شده گی ...

هر شغلی سختی خودشو داره و هرکسی هر حقوقی میگیره لیاقتشو داره چون براش زحمت میکشه 

اونا کلا مشکلشون چیزه دیگه ایه 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

من تو اون تاپیک نبودم نمیدونم داستانش چیه

ولی حقوق معلم ها به خاطر تعطیلی هاشون تو چشمه

ولی هرکی هرچی گفت بگین:جلوتو که نگرفته بودن توهم میرفتی معلم میشدی😄

اکثرا زمان دانشگاه زیربار تفکیک جنسیتی تربیت معلم نمیرن و ی رشته دیگه وانتخاب میکنن بعدهم طلبکار میشن

عزیزم به خودتون نگیرید .

خیلیا طرف حرفشون با معلمای دیگه س.

شما نمیتونید درک کنید .

ولی واسه ما دانش اموزا خیلی سخته که معلم بیخیال باشه تو کلاس ۲۰ دقیقه فقط با تلفن حرف بزنه.

امتحانا رو کنسل کنه .هر وقت خواست بگه امتحان.

تو این تعطیلات نه تدریسی نه درسی و نه حواس جمعی .

این خیلی سخته واسه یه دانش اموز 

طرف حرفم با معلم خودمه

معلما  قطعا محترم هستن .

اما هر کی بالاخره نقاط ضعفی داره

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

اما خب دبیری نکات مثبت زیادی هم داره که نباید نادیده گرفت.

در کل شعل سختی شاید باشه اما همین که آدم میتونه نصف روزش رو به کار دیگه ای اختصاص بده به نظر من عالی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم توهین نشونه شعور و شخصیت هر کسی هست بیخیال ناراحت نشو بذار پای حسادت و بخلشون هر کسی هر کاری میکنه حقوق میگیره.اینجا کلا باید بدبخت باشی تا دوستت داشته باشن. 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

ناراحت نشی،حقیقته..برای،یک معلم انقدر حقوق خوب هستش..تابستون تعطیل .تعطیلیا تعطیل.من با جون کندن ارشد گرفتننننننننننن.دانشگاه سراسری...تو یک شرکت خصوص،تا ساعت شش کار میکنم..دو و نیمممم.گ میگیرم اونم تا.ماهم اجاره میدیم تو کما هم باشیم باید سر کار باشیم .و جوابگوی هزار نفر..ناشکری نکنین

عزیزم فقط سه سال سابقه ..همسر من با دوازده سال سابقه توی نیروی انتظامی سخت ترین شرایط سه و خورده ای ...

مامان من ۲۶ سال سابقه داره با ندرک لیسانس س و نیم میگیره دلت خوشه ها😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪