2777
2789
عنوان

بورس یا سود بانک برای سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 53 پست
اره همسرم رییس بانک اونجاس.بانک دولتی هستش.و پولت واست سهام میخرن توبورس.تضمین شدس

یعنی من ۵۰تومن بذارم سودش چقد میشه ماهیی

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهانه چقد میتونب سود کنی بورس

بورس ماهانه نيست ي روز مي بيني بازار سبز  سود خوب كردي ي روز بازار منفي 

مي توني تو صندوق هاي سرمايه گذاري كارگزاري ها يا بانك ها پول بزاري  تحقيق كن در خصوص صندوق ها به نظرم گزينه خوبي

با این شرایط تورمی کشور به بانک اصلا فکر نکن.روز به روز ارزش پولمون کم میشه و سودها ثابتند.ولی اگر ت ...

بکیو میشناسم بورس خیلی سود میکنه حالا موندم بورس بذارم بهتره یا طلا

بکیو میشناسم بورس خیلی سود میکنه حالا موندم بورس بذارم بهتره یا طلا

بورس باید خیلی وارد باشید.من خودم چهار تا سهم با مبلع کم خریدم فعلا تو ضررم.نمیشه به حرف بقیه یا تو فضای مجازی سهم خرید.حتما دانش و تجربه باید کسب کنید که اونم شاید زمان ببره.پس فعلا باید یه فکری به حال پولتون بکنید که از ارزش نیافته

بورس باید خیلی وارد باشید.من خودم چهار تا سهم با مبلع کم خریدم فعلا تو ضررم.نمیشه به حرف بقیه یا تو ...

سکه بخرم بیاد پایین چی