2777
2789
عنوان

عمل لازک چشم

1771 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میشه یکم منو راهنمایی کنید؟

من شماره چشمم 3هست،میخوام عمل لازک انجام بدم تو بیمارستان نور

کسی جدیدا این عمل رو انجام داده هزینش چقدره؟کدوم دکتر بیمارستان نور بهتره؟ واینکه من الان برم فوری عمل میکنن؟

و یه سوال دیگه شرایط بعد ازعمل چیه؟چه کارایی باید انجام بدم؟

ممنونم که کمکم میکنید♥

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

سلام من حدود دوسال لازک کردم،پیش دکتر جلیل امیدیان،خیلی راضی هستم،

موقع عمل درد نداره یه روز بعد عمل دردت شروع میشه 

من نزدیک چهار تومن شد هزینه اش،۳۲۰۰فقط هزینه جراحی بود،تهران مطب شخصی

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

شرایط خاصی لازم نیست

خیلی سریع عمل میشه . ی عمل کوچیکه

اما بعدش بهت عینک میدن باید با اون کار بکنی و قطره هاتو بندازی مرتب و...

البته همه شبیه هم نیستن . من یکیو میشناسم به راحتی عمل کرد بعدشم هیچی درد نداشت اصلا. اما مادر خودم عمل کرد خیلی درد کشید و اذیت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم کجا خوبه و یا نه اومدم جواب هارا ببینم 

ولی چشم خیلی حساسه زیر نظر دکتر عالی برو 

و اینکه باید حتما یه سال کمش شماره چشمت ثابت بمونه و قبل از سه ماه لنز نذاشته بودی و بعد  از عمل عینک دودی که از عینک فروشی ها که اصل باشه باید بخری و بزاری ت  افتاب به مهتابی و نور خورشید و اینا نگاه نکنی و گریه هم نباید بکنی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
سلام من حدود دوسال لازم کردم،پیش دکتر جلیل امیدیان،خیلی راضی هستم، موقع عمل درد نداره یه روز بعد عم ...

ممنونم

ببخشید راسته که میگن تا یک ماه نباید آشپزی کنی؟

امیدوارم شایعه باشه  

من نمیدونم کجا خوبه و یا نه اومدم جواب هارا ببینم  ولی چشم خیلی حساسه زیر نظر دکتر عالی برو&nb ...

تا چند وقت‌؟

تا کی گریه نکنم؟

ممنونم ببخشید راسته که میگن تا یک ماه نباید آشپزی کنی؟ امیدوارم شایعه باشه    

من یه هفته خونه مامانم بودم بعد اون خودم اشپزی میکردم  ولی کلا پیاز حذف کرده بودم چون زیاد اذیت میشدم

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
تا چند وقت‌؟ تا کی گریه نکنم؟

من نمیدونم ولی دوستم که خواهرش عمل کرد یه چند مدت بعد عملش بچه خواهر میمیره خواهرش شبانه روز گریه میکرد بعد آب مروارید گرفت 

منم نتونستم عمل کنم هم شماره چشمم ثابت نشده و هم از آب مروارید میترسم چون من شبانه روز گریه میکردم الان کمتر شده ولی بازم میکنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دوستان میخوام بدونم وقتی برم بیمارستان سریع عمل میکنن یا یه مدت باید تحت نظر باشم؟

اول بايد بري پيش دكتر بعد اون برات ي سري عكس مينويسه اونارو انجام بدي نهايت يك هفته بعدش عمل ميكني

يكي هم بايد همراه باشه حتما

اول بايد بري پيش دكتر بعد اون برات ي سري عكس مينويسه اونارو انجام بدي نهايت يك هفته بعدش عمل ميكني ...

شما میدونید هزینه عکسا تقریبا چقدر میشه؟