2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه به جنسای ایرانی اصلا اعتماد نمیکنم 

گندم یابرنجه این اعتمادکردن نمیخوادسوپرمارکتم بری یاعطاری ی عالمه میتونی گندم بخری باقیمت کم مگه توبچگیت خارجی بت دادن اتفاقابایدبه موادغذای خارجی شک کنی 

گندم یابرنجه این اعتمادکردن نمیخوادسوپرمارکتم بری یاعطاری ی عالمه میتونی گندم بخری باقیمت کم مگه توب ...

دوره ما هر چی تعریف میکنن همه جنسا خارجی بوده. بعدم امتحان کردم پسرم سرلاک ایرانی نستله نمیخوره. ولی سرلاک هیپ خیلی دوست داشت

منکه به جنسای ایرانی اصلا اعتماد نمیکنم 

سلام دوست عزیز ببخشید سؤالم به موضوع بی ربطه ولی یکی از تایپیکات درمورد دکتر باور بوده میخام ببینم شما پیش خودش باردار شدین ؟ دوبار سقط داشتم دنبال دکتر خوبم لطفا راهنماییم کنید

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
سلام دوست عزیز ببخشید سؤالم به موضوع بی ربطه ولی یکی از تایپیکات درمورد دکتر باور بوده میخام ببینم ش ...

سلام اصلاااااا وابدااااااا پیشنهاد نمیکنم. من پیش خانم نصرت نقاب باردار شدم و واقعا عالی بودن

سلام اصلاااااا وابدااااااا پیشنهاد نمیکنم. من پیش خانم نصرت نقاب باردار شدم و واقعا عالی بودن

من تصمیم گرفته بودم برم پیش دکتر نقاب ولی امروز شوهرم گفت یکی از همکاراش دکتر باور رو پیشنهاد داده و گفته کارش عالیه اومدم سرچ کردم ببینم چطوره الان پیام شما دو دلم کرد، میشه دقیق بهم بگید در که چرا راضی نبودین؟ من یه خارج رحم داشتم و یکی هم قلبش تشکیل نشد 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من تصمیم گرفته بودم برم پیش دکتر نقاب ولی امروز شوهرم گفت یکی از همکاراش دکتر باور رو پیشنهاد داده و ...

من خارج از رحم باردار شدم و همون لوله عفونی شده بود. به اصطلاح هیدروسالپنکس. بعد هر چی به دکتر باور میگفتم که من خودم میدونم لولم داغونه برام عکس رنگی بنویس. میگفت حرف الکی نزن وهی بهم دارو میداد‌ بعد چندماه بیخیالش شدم و رفتم نقاب تا از علائمم گفتم گفت عکس رنگی بگیر و احتمال هیدرو هست. دیگه با دکتر نقاب با اولین دارو باردار شدم‌

من تصمیم گرفته بودم برم پیش دکتر نقاب ولی امروز شوهرم گفت یکی از همکاراش دکتر باور رو پیشنهاد داده و ...

بعدم دکتر باور مرد هست و قدیمی . دکتر نقاب جوان هست و به روز. و بهترین و جدیدترین داروها رو بهت میده

من خارج از رحم باردار شدم و همون لوله عفونی شده بود. به اصطلاح هیدروسالپنکس. بعد هر چی به دکتر باور ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.. یه سوال دیگه ، چه علائمی داشتی که شک کردی به عفونت لوله؟ من بعد خارج رحم عکس رنگی گرفتم که دکتر امیرزاده گفت مشکلی نداری تا مهرماه پارسال بازهم سقط کردم بعدش رفتم پیش دکتر اشراقی عکس رنگیمو دید گفت عفونت نشون میده ولی دارویی نداد الانم بخاطر کرونا نیومده ایران دیگه میرم پیش نقاب

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.. یه سوال دیگه ، چه علائمی داشتی که شک کردی به عفونت لوله؟ من بعد خارج رحم ...

من قبل پریودی همون لوله درد داشتم. و خیلی وقتا احساس میکردم اون قسمتی که لوله هست خیسه. اوایل فکر میکردم لباسم خیسه بعد چند مدت متوجه شدم از داخل احساس خیسی میکنم.