2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنم از شوهر من بد اخلاق تر نیست دارم میسوزم و میسازم

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
شوهر ندارم ولی با شوهر بداخلاق کاری نمیشه‌کرد جز صبوری مگه این که خودش قبول کنه مشکل داره و برای ب ...

واقعا مهمترین چیز در ازدواج اخلاقه

من اینو میدونستم ولی به خاطر دلایل دیگه خواستم باهاش ازدواج کنم ولی هر روز آرزوی مرگشو میکنم

وقتی بد اخلاق‌میشه سکوت 

وقتی حالش خوبه ، با لحن ملایم ازش میپرسم تو مشکلی با من داری ؟ دعوا داری با من ؟ تعجب میکنه میگه نه ، میگم پی اون روز چرا اون رفتارو کردی ؟ من خیلی رنجیدم ، کشش نمیدم ، مواظب لحنم هم هستم که خشم و هیجان نداشته باشه . 

اینا که گفتم برای سالهای پیشه الان دیگه اصلا عصبانی نمیشه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
واقعا مهمترین چیز در ازدواج اخلاقه من اینو میدونستم ولی به خاطر دلایل دیگه خواستم باهاش ازدواج کنم ...

ب چ دلایلی باهاش ازدواج کردی؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خدا بهتون صبر بده عذابی که این شوهرا میدن از عذاب داغداری کمتر نیست

شوهر من بد اخلاق هست خیانت خیللللللللی میکنه دست بزن هم داره شرایط طلاق ندارم بخاطر بچه ام تحمل میکنم ببینم خدا خودش کمکم میکنخ

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
ب چ دلایلی باهاش ازدواج کردی؟

باهم دوست بودیم

میدونستم اخلاقش رو مخی هست

ولی واقعا دیگه تحمل خونوادم هم نداشتمـ

از وقتی اولین خواستگار اومد دیگه وارد فاز ازدواج شدم و تحمل زندگی با اخلاقیات پدرم رو نداشتم یا باید اونو تحمل میکردم یا اینو و البته اگه با همینم ازدواج نکرده بودم مطمئنم تا الانم ازدواج نمیکردم

واقعا مهمترین چیز در ازدواج اخلاقه من اینو میدونستم ولی به خاطر دلایل دیگه خواستم باهاش ازدواج کنم ...

قلقش دستت بیاد خوبه

این که چی عصبیش میکنه؟ اون شرایطی که عصبیش میکنه رو سعی کن پیش نیاد مثلا یکی از شلختگی خونه عصبی میشه کافیه همیشه مرتب باشی عصبی نمیشه

وقتی هم عصبیه اصلا واکنش نشون نده حرفی نزن که عصبی تر نشه 

و اینکه میدونم سخته خیلی و از خدا میخوام کمکت کنه

اسطوخودوس میگن خیلی توی آرامش روان کمک کننده‌س بریز تو چای و یا دمنوشش رو درست کن یا عرقش رو بخر بده بخوره