2777
2789

خال رو پوستو اگه لیزر کنیم بازم ممکنه در بیاد؟ 😑

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خال پوستی منظورمه ازینا که ی نقطَس

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
مامانم بیس  سال قبل یکی رو دماغش درامد حالابد بیست سال شده چهارتا رو دماغش میخوام ببینم یعنی بد ...

خب باید ببریش پیش دکتر پوست تشخیص بده شاید سرطانی باشه من خودم برای برداشتن خال رو دماغم رفتم پیش دکتر مریم حبیبی زاده و اول بررسیش کرد بعد برداشت اصلا هم جاش نمونده توام اول مامانتو ببر دکتر ببین خال هاش چه نوعیه