2777
2789

من یائسگی زودرس یا همون نارسایی تخمدان دارم چند ماهه دیگه میرم واسه تخمک اهدایی میخوام تا اونموقع پیاز درمانی کنم تو سایت خیلی ها گفتن نتیجه بخشه یکیش هم از فامیلامون شنیدم پریود نمیشد با پیاز درمانی مشکلش حل شد 

اگه تجربه ایی دارین یا شنیدین در موردش بیاین راهنماییم کنین به کمک نیاز دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم جوراب درمانی هم نتیجه بده  یه نکتتتتتههههههههههههههههههههههههههههههههه خییییییییییییییی ...

مسخره 😐

اگه نشنیدی در موردش یه سرچ تو گوگل بزن پیاز سر شار از هورمون های زنانه هست پر از ویتامینه چیزی نمیدونی حرف نزن

منم۱۸ سالمه و چهارماه یکبار پری میشم.اگه کسی بلده این نوع درمان و یا میتونه کمکم کنه.لطفا لایکم کنه ...

تو گوگل بزن پیاز درمانی نی نی سایت خیلیا نتیجه گرفتن روششم گفته من میخوام اگه کسی نتیجه دیده تازگیا بیاد راهنمایی کنه

پیاز رو با آب جوش بدون کلر میزارن کمی میجوشه کمی قبل از ناهار وکمی قبل از شام میخورن 

عزیزم پیاز زرد حتما باید باشه منم کیست وتنبلی تخمدان داشتم استفاده کردم خدارا شکر خوب شدم در ضمن پودر رازیانه هم عالیه برا تخمدان ففط تو پریودی نباید مصرف کنی